Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Επεισόδια στην Ιερισσό Χαλκιδικής - Δακρυγόνα, οδοφράγματα και λιποθυμίες μαθητών για τα μεταλλεία στις Σκουριές - Δείτε φωτογραφίες

- Γενικευμένα επεισόδια στην Ιερισσό ανάμεσα σε εξαγριωμένους κατοίκους και αστυνομικούς
- Παιδιά λιποθύμησαν από τα δακρυγόνα σε σχολείο - Διαψεύδει η αστυνομία πως έκανε χρήση
- ''Μας έχουν πνίξει στα χημικά - Δεν μπορούμε να πάρουμε ανάσα'' λένε κάτοικοι στο NewsIt
- Η αστυνομία υποστηρίζει ότι αναγκάστηκε να επέμβει μετά από πολιορκία του αστυνομικού
τμήματος
- Οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν μετά τις 5 νέες συλλήψεις για την εμπρηστική επίθεση στιςΣκουριές Χαλκδικής
- Αναπληρωτής υπουργός Περιβάλοντος: Κάτοικοι εμπόδισαν την αστυνομία να κάνει έρευνες για την τρομοκρατική επίθεση πριν από 2 εβδομάδες
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα στην Ιερισσό Χαλκιδικής, όπου από το πρωί σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ κατοίκων της περιοχής και αστυνομικών δυνάμεων, με αφορμή τις έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε στα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές.

Κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν τα ΜΑΤ, πως πολλά από τα χημικά που έριξαν έπεσαν ακόμα και μέσα σε σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες 3 παιδιά λιποθύμησαν και χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία για τις πρώτες βοήθειες. Τα μαθήματα διακόπηκαν και το σχολείο εκκενώθηκε.

«Ενημέρωση, που είχε αρμοδίως, για τα επεισόδια στην Ιερισσό» επικαλέστηκε, πριν από λίγο, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης και, μιλώντας στη Βουλή, είπε:


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

newsit.gr