Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε Συμμετείχε στην DETROP 2013

O ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» & Διευθύνων Σύμβουλος της «OLYMPIAELECTRONICS A.E.», κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης και ο Υπεύθυνος Πωλήσεων των νομών Πιερίας & Θεσσαλονίκης, κ. Στέργιος Μπούρας


Η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., με την εταιρική επωνυμία «ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», συμμετείχε με επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη φορά
στην 22η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων & Εξοπλισμού DETROP 2013, που πραγματοποιήθηκε από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου 2013, υπό την αιγίδα της HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 2007 στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο των ζυμαρικών, χρησιμοποιώντας Α’ ύλες ελληνικής προέλευσης, όπως γάλα, αλεύρι και αυγά. Τα τελευταία τρία χρόνια η εταιρεία ξεκίνησε να εξάγει τα προϊόντα της σε τέσσερις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με χώρες όπως η ΗΠΑ και η Κίνα. Η DETROP 2013 αποτέλεσε ειδικά στην φετινή κρίσιμη περίοδο κομβικό γεγονός για την ανάπτυξη του κλάδου των τροφίμων – ποτών. Θέλοντας να δώσει ώθηση στην προσπάθεια των ελληνικών βιομηχανιών τροφίμων - ποτών να εξάγουν τα προϊόντα τους, προσκάλεσε πάνω από 100 ξένους εμπορικούς επισκέπτες, από τις ΗΠΑ, Γερμανία, Ιταλία, Ρωσία, Σουηδία, Βέλγιο και πολλές άλλες χώρες. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «ΑΛΛΟΤΙΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ», κ. Νικόλαος Αρβανιτίδης συναντήθηκε με εμπορικούς επισκέπτες από τις ακόλουθες χώρες: ΗΠΑ, Αγγλία, Ολλανδία, Ρωσία, Γερμανία, Βέλγιο, Ελβετία, Σουηδία και Νορβηγία, με σκοπό την εξωστρέφεια της εταιρείας.



Η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας της, να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά αλλά και να εξάγει τα προϊόντα της, αποσπώντας πολύ θετικές κριτικές, γεγονός που της δίνει ώθηση και δύναμη να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.



«Προτιμώντας τα ελληνικά προϊόντα, στηρίζουμε την ελληνική αγορά και κατά επέκταση τον Έλληνα εργαζόμενο».