Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Βιβλιοπωλείου Μάτι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη Πέμπτη 11 Απριλίου και ώρα 8.30 η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της συγγραφέως Μαίρης Κόντζογλου με τίτλο "Χίλιες ζωές απόψε".

Τον λόγο πήρε πρώτα ο κ. Κυριάκος Προβατίδης υπεύθυνος του Βιβλιοπωλείου Μάτι, ο οποίος ευχαρίστησε την συγγραφέα που παρεβρέθηκε κοντά τους και της
έδωσε συγχαρητήρια για το εξαιρετικό έργο της. Επίσης ευχαρίστησε την κ. Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη ή οποία δέχθηκε να παρουσιάσει τη συγγραφέα.

Ο λόγος πέρασε στην κ. Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη η οποία αφού ευχαρίστησε με την σειρά της τον κ. Προβατίδη και την συγγραφέα, έκανε μια εξαιρετική προσέγγιση πάνω στο έργο της συγγραφέως.
Τέλος ο λόγος πέρασε στη συγγραφέα η οποία αφού ευχαρίστησε με την σειρά της την κ. Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη για την εξειρετική παρουσίαση, τον κ. Κυριάκο Προβατίδη για την πρόσκληση και τον κόσμο που παρεβρέθηκε και την τίμησε με την παρουσία του, έδωσε μια γενική εικόνα για τα βιβλία της και ανέλυσε την ιστορία του νέου της βιβλίου με τίτλο "Χίλιες ζωές απόψε" που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λιβάνη.