Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αγωγή μαμούθ! Έλληνας παρουσιαστής ζητάει 1 εκ. ευρώ από πασίγνωστη τηλεοπτική μαγείρισσα!

 Διαβάστε όλα όσα καταγγέλλει για το παρασκήνιο της συνεργασίας! "Με διασύρει τεχνηέντως ως βασανιστή! Είναι επικοινωνιακό κόλπο"...
Με αγωγή μαμούθ που κατέθεσε χθες το πρωί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απαντάει ο Σπύρος Χαριτάτος στα όσα του έχει καταλογίσει κατά καιρούς αναφορικά με την τηλεοπτική τους συνεργασία η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Όπως γράφει στην Espresso η Ανθή Βούλγαρη, ο δημοσιογράφος ζητάει 1,000,000 ευρώ από την πρώην συνεργάτιδά του, ποσό που δηλώνει ότι θα διαθέσει για τα συσσίτια των αστέγων. Όπως αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε, τα όσα έχει πει κατά καιρούς για το πρόσωπό του η τηλεοπτική μαγείρισσα "είναι ψευδή, συκοφαντικά και φτάνουν μέχρι στο διασυρμό". Τονίζει μάλιστα πως αν του ζητηθεί από το δικαστήριο, θα προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις, επικαλούμενος και μάρτυρες - κλειδί στην υπόθεση.
Αιτία για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου στάθηκε η τελευταία συνέντευξη της μαγείρισσας στην εκπομπή των Σκορδά - Λιάγκα. Εκεί, μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος της έκαναν καψώνια με αποτέλεσμα να κλονιστεί τόσο πολύ η υγεία της που απέκτησε αυτοάνοσο θυρεοειδή.



"Φέρομαι να είμαι υπάιτιος για την καταστροφή της υγείας της, να τη βασανίζω με καψόνια. Αναγκάζομαι να αποκαλύψω λίγα από τα πράγματα που γνωρίζω και που ποτέ δεν θα αποκάλυπτα, πλην όμως οφείλω να προστατεύσω την ηθική και επαγγελματική μου υπόσταση και αξιοπρέπεια, καθώς δεν είναι ηθικό και δίκαιο ένας δημοσιογράφος - παρουσιαστής να διασύρεται τεχνηέντως και ευθέως ως "βασανιστής" συνεργατών, και δη μιας γυναίκας, πράγμα που είναι ακόμα πιο επιβαρυντικό.", αναφέρει ο Σπύρος Χαριτάτος στην αγωγή του.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ
http://www.zappit.gr/