Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη Θεσσαλονίκης στην προημιτελική φάση, η κλήρωση του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας για τα παιχνίδια θέσεις 5 ως 8 έφερε αντιμέτωπο τον παλιό γνώριμο από τους ομίλους της Α φάσης τους Μπέμπηδες Ιωνίας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ/ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΘΕΣΕΩΝ 5 - 8

Χωρίς να δυσκολευτούν οι παίδες της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης επικράτησαν με σκορ 4-1 των Μπέμπηδων Ιωνίας Θεσσαλονίκης.

Μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη Θεσσαλονίκης στην προημιτελική φάση, η κλήρωση
του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας για τα παιχνίδια  θέσεις 5 ως 8 έφερε αντιμέτωπο τον παλιό γνώριμο από τους ομίλους της Α φάσης τους Μπέμπηδες Ιωνίας.

H εικόνα του αγώνα 

Από το πρώτο λεπτό η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων έδειξε τις προθέσεις της, υποχρεώνοντας την ομάδα τον Μπέμπηδων να παίξει σε αμυντικό ρόλο. Μόνο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά η ομάδα του Άγγελου Κούτου είχε 7 κόρνερ, πολλαπλά σουτ και δυο αποκρούσεις επάνω τη γραμμή από τους αμυντικούς της ομάδας των Ιωνίων.

Η επιθετική υπεροχή των Ποντίων καρποφόρησε στο 25ο λεπτό όταν ο Λαδένης Α. , αποδέκτης κάθετης μπαλιάς μέσα στην μεγάλη περιοχή, με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.
Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου το σκηνικό δεν άλλαξε, με την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων να πιέζει ασφυκτικά για να πετύχει και άλλα τέρματα, κάτι που δεν έγινε λόγω των πολλαπλών και σωτήριων επεμβάσεων του τερματοφύλακα τον Μπέμπηδων που κράτησε το σκορ στο 1-0.
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως είχε τελειώσει το πρώτο, με την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων ψάχνοντας για την επίτευξη και δεύτερου τέρματος. Αυτό έγινε στο 45ο λεπτό όταν ο Καρακούσης Ν., στο ύψος της μικρής περιοχής με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον τερματοφύλακα σημειώνοντας το 2-0. 
Η ομάδα τον Μπέμπηδων μη έχοντας άλλη επιλογή, έσπρωξε άτομα στην επίθεση αφήνοντας τεράστια κενά στην άμυνα,  έτσι την ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων να δημιούργησε ευκαιρίες, και  στο 50ο λεπτό από κάθετη πάσα ο Λιπιρίδης Σ.  βγήκε τετ α τετ και με ψύχραιμο τρόπο πέρασε τον τερματοφύλακα και αύξησε το σκορ σε 3-0.
Μετά την επίτευξη του τέρματος, για ένα δεκάλεπτο, χαλάρωσε η απόδοση και η ομάδα των Μπέμπηδων αντιλήφτηκε το γεγονός, εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση και μείωσε σε 3-1.

Οι όποιες ελπίδες  είχε η ομάδα των Μπέμπηδων για ανατροπή έσβησαν όταν στο 63ο λεπτό από υπέροχη μπαλιά του Ρουμπιέ Γ., πίσω από την πλάτη της άμυνας έβγαλε τονΚλιάνη Α., σε θέση τετ α τετ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Έτσι το επόμενο Σάββατο το παιδικό της ΠΑΕ Ποντίων θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει την 5η θέση σε αγώνα για την ΕΠΣ Μακεδονίας. Η Αγωνιστική χρονιά αναμένεται να κλείσει επιτυχημένα ανεξαρτήτου αποτελέσματος για το Παιδικό τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων με το ταξίδι τους στα γήπεδα της ΕΠΣ Μακεδονίας έχοντας μέχρι τώρα 20 νίκες 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η αγωνιστική χρονιά βέβαια συνεχίζεται με το τουρνουά του Παναθηναϊκού στα τέλη του μήνα.


ΣΥΝΘΕΣΗ
Ευθυμιάδης – Συμεωνίδης –Χατζηγιάννης – Στούμπος (Λυκούργος) – Καραμιχάλης – Αγγέλου – Πιατίδης (Κλιάνης) – Ανδρικόπουλος – Παγώνης (Ρουμπιές) – Λαδένης (Λιπιρίδης) – Καρακούσης