Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Χρυσή Αυγή για γερμανικές αποζημιώσεις: «Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε» - ΒΙΝΤΕΟ

Μας το έστειλε η  Χρυσή Αυγή..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
Αποστομωτική απάντηση από την Χρυσή Αυγή στον υβριστή Alexis και στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που από νωρίς το πρωί μετέδιδαν το ψευδές ότι δεν τοποθετούμαστε επί του μείζονος εθνικού θέματος.
Ο συναγωνιστής Παππάς ανεφέρθη στις πολεμικές επανορθώσεις εκ μέρους της Γερμανίας και
 εστίασε στο αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, το οποίο είναι άμεσα απαιτητό κι ανέρχεται στα 510 έως 575 δισ. ευρώ.Το θέμα των κατοχικών δανείων θα έπρεπε να έχει ρυθμισθεί από πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς οι ελληνικές κυβερνήσεις επέδειξαν μειοδοτική στάση και μέχρι τώρα δεν το έχουν θέσει ξεκάθαρα προς τη γερμανική πλευρά, εν ανάγκη απευθυνόμενες και προς τη διεθνή δικαιοσύνη.

Αντ’ αυτού μαθαίνουμε ότι στον περίφημο απόρρητο φάκελο για το κατοχικό δάνειο που βρίσκεται στο υπουργείο Εξωτερικών για το κατοχικό δάνειο όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα απαιτηθούν, αν ποτέ απαιτηθούν από τη Γερμανία,  μόλις το ένα δέκατο του ποσού, δηλαδή 54 δισ. ευρώ. Ο απόρρητος αυτός φάκελος φοβούμεθα ότι θα καταλήξει ομοίως απόρρητος για τον ελληνικό λαό όπως ο φάκελος της Κύπρου. Δεν πρέπει να μάθει ο λαός για την προδοσία της Κύπρου δεν πρέπει να μάθει ομοίως ο ελληνικός λαός πως οι Γερμανοί μας οφείλουν και δεν τους χρωστάμε.

Η Χρυσή Αυγή δεν δείχνει καμμία εμπιστοσύνη στις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, τις οποίες έχει δώσει και άλλες φορές για άλλα μεγάλα ζητήματα του Ελληνικού Λαού (περικοπές μισθών, απολύσεις, χαράτσι, κλπ.) Κατέληξε δε ότι διεκδικούμε τα δάνεια από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε, των οποίων τα ονόματα απέφυγαν να αναφέρουν επιμελώς οι υποτακτικοί του μνημονίου, αλλά και οι υποτιθέμενοι αριστεροί του Σύριζα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/i