Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η Ποδηλατική Ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Ορειβατών Κατερίνης, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας, της έθεσε σαν βασικότερη προτεραιότητα της την ασφάλεια στις δράσεις της.

Με την συνδρομή και την συνεχή εκπαίδευση των μελών της από την Διασωστική Ομάδα Πιερίας περισσότερο από δέκα χρόνια, κατάφερε να είναι μία από τις ασφαλέστερες  ποδηλατικές ομάδες στην Ελλάδα, χωρίς να έχει εμπλακεί ποτέ
άμεσα ή έμμεσα σε δυστύχημα.
Τα μέλη της ομάδας  με επικεφαλής τον Μηλιώρη Δημήτρη έφορο ποδηλασίας  και τον Παντελιάδη Γιώργο, περισσότερο από επτά χρόνια θέλοντας να βοηθήσουν και τους μικρούς φίλους του ποδηλάτου, επισκέπτονται  όσα σχολεία  το επιθυμούν καθ’ όλη την διάρκεια  του έτους, εφαρμόζοντας πρακτικά όλα όσα τους έχουν μάθει θεωρητικά για την κυκλοφοριακή αγωγή οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους. Μέσα από πρότυπες σχολικές δράσεις η κυκλοφοριακή αγωγή γίνεται ευκολονόητη και διασκεδαστική σαν παιχνίδι. Έτσι στα πλαίσια της συνεχούς ποδηλατικής δράσης για την καλλιέργεια της ποδηλατικής παιδείας  στον νομό Πιερίας επισκέφτηκε την Τετάρτη 17 Απριλίου το δημοτικό σχολείο του Λόφου Πιερίας . Οι εκδηλώσεις της ομάδας συνεχίζονται για τους μικρούς φίλους του ποδηλάτου στο πάρκο της Κατερίνης στις 28 Απριλίου και ώρα 17:00 (2o BAZAAR) και σύντομα ελπίζουμε να ανοίξει και πάλι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους συλλόγους.