Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ - ΔΕΔΕ ΙΖΑΜΠΕΛ

Μπήκαμε στην άνοιξη.. Μόνο που ο καιρός δεν συμφωνεί ! Και κάποιοι από εμάς περιμένουν με ανυπομονησία το καλοκαίρι..μπας και κάτι αλλάξει προς το καλύτερο !!

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος γύρω μου είναι απελπισμένος ..
Δεν βλέπει κανείς διέξοδο από την κρίση και αρχίζει και τρελαίνεται !!!
Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να καλυτερεύσει ο καιρός για να γλυτώσουν από τα έξοδα
θέρμανσης και ελπίζουν η τουριστική περίοδος να φέρει μια καινούρια ανάσα ζωής στην οικονομία της χώρας…
Δεν ξέρω εάν θα  επαρκεί για να βοηθήσει στην επανεκκίνηση της ανάπτυξης στην Ελλάδα, αλλά ίσως να είναι η τελευταία μας ευκαιρία !!! Και δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε !!
Τι εννοώ??
Είναι καιρός πια να μάθουμε να φροντίσουμε σωστά τους τουρίστες, μας, να τους συμπεριφερόμαστε σωστά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να φύγουν ευχαριστημένοι και μαγεμένοι από την Ελλάδα !!!
Οι φετινοί τουρίστες θα είναι ο καθρέφτης μας στο εξωτερικό, θα είναι οι καλύτεροι Πρεσβείες της Ελλάδος !!!
Ας προσέξουμε λοιπόν να μη προσπαθήσουμε να κάνουμε ‘ αρπαχτές ‘ διότι δεν τους θέλουμε μόνο για φέτος, αλλά και για τον επόμενο χρόνο και αν είναι δυνατόν να φέρουν μαζί τους και τους φίλους τους!!!
Όσα προβλήματα και να έχουμε, όσες διαφορές και να έχουμε, όσο και να μας πνίξει το δίκιο μας, όσο και να είναι η οργή μας, όσο μεγάλη και να είναι η απελπισία μας,
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΗ ΑΥΤΗ !!!!
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ,
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΔΕΣΕΤΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧAIΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ !!!!!
Διότι τα δύο περασμένα χρόνια, με τις απεργίες και τις διαμαρτυρίες και τις διαδηλώσεις και τα ταξί στους δρόμους και τα πλοία δεμένα και τα πανό στην Ακρόπολη και τις καθημερινές αρπαχτές εις βάρος των τουριστών .. τα κάναμε θάλασσα !!!!
Όλοι μας έχουμε προβλήματα και όλοι μας θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε… εγώ προσωπικά κάθε μέρα ξυπνάω με μια οργή μέσα μου για τα χρόνια και τα νιάτα  που σπατάλησα στην Ελλάδα, και αφού έδωσα την ψυχή μου για την Ελλάδα και τα Ελληνόπουλα, το μόνο ευχαριστώ που πήρα ήταν απειλές από τους πελάτες που μου χρωστάνε δίδακτρα και απειλές από την κυβέρνηση η οποία με τους καινούριους νόμους έχει βαλθεί να μας καταστρέψει όλους !!!
Παρόλα αυτά, αν θέλουμε να επιβιώσουμε, ας μην κάνουμε απεργίες οι οποίες καταστρέφουν έναν κλάδο για να ‘σώσουμε ‘ έναν άλλον !!!
Ας βρούμε έναν άλλον τρόπο διαμαρτυρίας και ας μην χαλάσουμε ΚΑΙ φέτος την τουριστική περίοδο διότι μη γελιόμαστε, ας είναι ο προοπτικές υψηλές.  Πολλοί τουρίστες δεν διάλεξαν την Ελλάδα για τα ωραία μάτια των Ελλήνων, απλώς κάποιες χώρες είναι για την ώρα επικίνδυνες (Αίγυπτος, Συριά) για να πάει κανείς διακοπές φέτος…. Ας τους αποδείξουμε τουλάχιστον ότι ήταν καλή η επιλογή τους να έρθουν στην Ελλάδα μας!!!
ΔΕΔΕ ΙΖΑΜΠΕΛ