Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ Ο.Α.Ε.Ε.

Μας το έστειλε ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας κατά τη συνεδρίασή του ομόφωνα αποφάσισε τη διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής για τους
συνταξιούχους του Νομού μας στην Έδεσσα, στη Νάουσα και στη Βέροια. Προς διευκόλυνση των μελών μας, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 αλλά ξεχωριστά και την Κυριακή 14 Απριλίου 2013 ενώ οι συνταξιούχοι θα μπορούν να επιλέξουν την ημέρα που επιθυμούν, αρκεί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έγκαιρα.
Η συμμετοχή για τους συνταξιούχους Ο.Α.Ε.Ε. είναι δωρεάν ενώ για τους φίλους του Σωματείου το κόστος συμμετοχής κατά άτομο είναι 10,00 Ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι του Ο.Α.Ε.Ε. να είναι μέλη του Σωματείου και οικονομικά τακτοποιημένοι.
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Γεωργάκη Ολυμπίου 1 (2ος όροφος) και στο τηλέφωνο : 2351078736 τις ώρες 19.00 – 21.00, από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, από τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Κουτσή Δημήτριο στο τηλέφωνο: 6973223716 καθώς και από τον Γενικό Γραμματέα κ. Τσαλό Αθανάσιο στο τηλέφωνο: 6978098345.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
     Ο Πρόεδρος                                                          Ο Γενικός Γραμματέας


Κουτσής Δημήτριος                                                         Τσαλός Αθανάσιος