Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Προκύρηξε προσλήψεις ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού(ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε.)

 Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πύδνας-Κολινδρού σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου
206 του Ν.3584/2007 και ύστερα από την υπ’ αριθ. 57/2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία έχει ληφθεί νόμιμα σύμφωνα με το αριθ. 11741/29-11-2012 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα  της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας Διεύθυνση Διοίκησης Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης &Νομικών προσώπων Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ
ΑΤΟΜΩΝ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Δ.Ε.
Βρεφονηπιοκόμων
1
Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων – Παιδοκόμων ή Βοηθών Βρεφοκόμων ή Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων ή Προσχολικής Αγωγής Δραστηριοτήτων Δημιουργίας και Έκφρασης ή Επιμελητών Πρόνοιας ή Κοινωνικών Φροντιστών ή Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α΄ ή Β΄ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος.


Δύο μήνες(2)
Υ.Ε ΒΟΗΘΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ
1
Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης  (δηλ. απολυτήριο 3/ταξίου
Γυμνασίου ή για αποφοίτους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής
σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος εργαστηρίων ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής

Δύο μήνες (2)


-       Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών
-       Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
-       Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (καταδίκη, υποδικία κ.λ.π.).


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1) Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους.
3) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων»
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία οι υποψήφιοι πρόκειται να προσληφθούν και προς τα πίσω, έχουν απασχοληθεί σε φορείς του δημόσιου τομέα του άρθρου 1 παρ. 1 του Ν.3812/2009 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί, να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής τους (έναρξη και λήξη).
5) Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας ή Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο και δερματολόγο δημόσιου φορέα ότι είναι κλινικά υγιείς και δεν πάσχουν από μεταδοτικό νόσημα αντίστοιχα.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού (Δ/νση: πλατεία Ν. Λούση 14, τηλ: 2353350222–224-304) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Μεταλλίδης Γεώργιος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία επτά ( 7 ) ημερών από την επόμενη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου  και της Επιχείρησης  (από 25/04/2012 μέχρι και 02/05/2013 ώρα 11.00).





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΧΛΕΜΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ




Δείτε την