Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Στην Football League θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Αιγινιακός

Ψάξτε για τον… πέμπτο
Στην Football League θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Αιγινιακός, παρά την ήττα από την Κασσιόπη (3-2) και έγινε, έτσι, η τέταρτη ομάδα που πήρε το «εισιτήριο» για τη
δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

«Γλυκιά» ήταν η ήττα που γνώρισε από την Κασσιόπη στην έδρα του ο Αιγινιακός με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League 2, αφού σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων πήρε το «εισιτήριο» για τη Football League.

Έτσι, ο σύλλογος της Πιερίας έγινε η τέταρτη ομάδα που πήρε την άνοδο μετά τους Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Καρδίτσας και Κασσιόπη, με αποτέλεσμα να μένει μόνο άλλη μία θέση που οδηγεί απευθείας στη Football League.

Στα άλλα ματς η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε 2-0 τον Βατανιακό. Με το ίδιο σκορ επικράτησε εκτός έδρας ο Απόλλων Καλαμαριάς του Τηλυκράτη. Εύκολο απόγευμα είχε και ο Οδυσσέας Κορδελιού που επιβλήθηκε της Δόξας Κρανούλας 4-0. Το «τρίποντο» πήρε και ο Τύρναβος με σκορ 1-0 απέναντι στον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Τώρα όσον αφορά στα ματς του νοτίου ομίλου ο Παναιγιάλειος έχασε στην έδρα του από την Γλυφάδα με σκορ 2-1. Τη «δύναμη» της έδρας του εκμεταλλεύτηκε και ο Αχαρναϊκός που επικράτησε 2-0 των Χανίων. Στο 2-2 έμειναν Κόρινθος και Προοδευτική. Σημαντική εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στον Αστέρα Μαγούλας πήρε η Καλαμάτα, ενώ στο 1-1 «κόλλησαν» Ρούβας και Επισκοπή.

Αναλυτικά η (20η) αγωνιστική (Βόρειος όμιλος):

Αναγέννηση Καρδίτσας- Βατανιακός 2-0
Τηλυκράτης- Απόλλων Καλαμαριάς 0-2
Οδυσσέας Κορδελιού- Δόξα Κρανούλας 4-0
Αιγινιακός- Κασσιόπη 2-3
Τύρναβος- Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0

*Η Ζάκυνθος παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν θα διεξαχθεί λόγω παραίτησης της ομάδας της Τσαριτσάνης από το πρωτάθλημα. 
Θέμης Λιουδάκης