Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Επίσημη πρεμιέρα του Greek Foodosophy-Ελληνική Τροφοσοφία

Μας το έστειλε το  Greek Foodosophy..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση του mall ελληνικών προϊόντων Ελληνική Τροφοσοφία-Greek Foodosophy, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, στις 31 Μαρτίου
2013. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου που ήρθε για να γνωρίσει από κοντά το πλάνο λειτουργίας του εμπορικού κέντρου Foodosophy. Στόχος του είναι η λιανική πώληση αυθεντικών ελληνικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και συγχρόνως η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής τροφίμων και ποτών μέσω του business center που θα λειτουργεί μέσα στο εμπορικό κέντρο δεχόμενο εμπορικές αντιπροσωπείες με ξένους επιχειρηματίες οι οποίοι θα μπορούν μέσα σε ένα ενιαίο χώρο να βρουν μεγάλο αριθμό παραγωγών και δεκάδες συγκεντρωμένα προϊόντα.


Στο πάνελ των ομιλητών παραβρέθηκαν ο Κος Δημήτρης Μιχαηλίδης, τεχνικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών Ελλάδας ΠΕΝΑ, ο Κος Νίκος Κατσαρός, χημικός-πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, ο Κος Νίκος Σαμαρίδης βοτανολόγος και μίλησε με θέμα από την ελαιοσοφία στην τροφοσοφία. Η Κα Ντίνα Μπέη πρώην Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιά και νυν πρόεδρος του κινήματος πολιτών-καταναλώνουμε ότι παράγουμε, ο Κος Γιώργος Γκέκας σύμβουλος εταιρικής παρουσίας επιχειρήσεων. http://foodosophy.gr

Στην συνέχεια έγινε αναλυτική παρουσίαση της ευκαιρίας που αναδεικνύεται μέσα από το Greek Foodosophy για την Ελληνική αγορά. Τονίστηκε η δυνατότητα της ταυτόχρονης συμμετοχής παραγωγών ελληνικών προϊόντων σε ένα εμπορικό κέντρο και το κέρδος από αυτήν την συνέργια, αφού διαφορετικά μεμονωμένοι παραγωγοί δεν θα είχαν εγγυημένη αποτελεσματικότητα στις πωλήσεις τους με αυτόνομη παρουσία τους στην αγορά, με δικό τους κατάστημα. Χωρίς επώνυμο όνομα, χωρίς εύρος εμπορευμάτων ώστε να προσελκύει καταναλωτές, χωρίς αποτελεσματικό marketing μάλλον πενιχρά αποτελέσματα θα είχε κάθε μικρό μαγαζί. Πρακτικά θα ήταν το ανώνυμο κατάστημα που σε βάθος χρόνου δεν θα μπορούσε να επιβιώσει εμπορικά. Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν. Ένα δυνατό όνομα Foodosopy- Τροφοσοφία, ένα μεγάλος χώρος, αμέτρητες ευκαιρίες για πωλήσεις μέσα από ένα καλά δομημένο πρόγραμμα προβολής και marketing.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η απονομή των βραβείων Χρυσό Αριστείον 2013, διαγωνισμοί ποιότητας και συσκευασίας ελαιολάδου. Και οι δυο διαγωνισμοί πραγματοποιούνται στο πλαίσιο λειτουργίας της Ελαιοτεχνία, έκθεση ελιάς και ελαιολάδου.
Πληροφορίες στο 2107568888   info@eleotexnia.gr