Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ι.Ο. Κος Α. Αδαμόπουλος στην Κατερίνη - Δηλώσεις του Προέδρου του Ομίλου Mediterranean Hotels Κου Βασίλη Λάμπρου

Μας το έστειλε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
Ξεκίνησαν οι αφίξεις των αποστολών που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013 για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7, που θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη, στο διάστημα από 7 έως 11 Μαΐου 2013. Από την Παρασκευή, κατέφθασαν οι αποστολές του Ν.Ο.Ραφήνας,
του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά, του Ιστιοπλοϊκού τμήματος του Ολυμπιακού , του Ν.Ο.Νέας Μάκρης Αττικής και του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης. Οι αποστολές κατέλυσαν σε ξενοδοχεία της Παραλίας και της Ολυμπιακής Ακτής, αλλά κυρίως στο ξενοδοχείο Mediterranean Village που είναι και ο επίσημος χορηγός Διαμονών του Πρωταθλήματος.
 Στο μεταξύ, την Κατερίνη επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού Κος Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε αυτοψία των Εγκαταστάσεων του Πρωταθλήματος. 
Σε σύσκεψη που ακολούθησε, εκτός από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, παρέστησαν ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Κατερίνης και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mediterranean Hotels Κος Βασίλης Λάμπρου Διαπιστώθηκε η προβλεπόμενη βάση χρονοδιαγράμματος ετοιμότητα και συζητήθηκαν οι επόμενες απαιτούμενες ενέργειες. Ο Κος Αδαμόπουλος ζήτησε την κινητοποίηση όλων των στελεχών που εμπλέκονται στην διοργάνωση, με στόχο ένα αξέχαστο Πρωτάθλημα “υπό το βλέμμα του Δία”
Μετά την σύσκεψη, ο Κος Βασίλης Λάμπρου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: 
 «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που συνδέουμε το όνομα των Mediterranean Hotels με ένα από τα σπουδαιότερα αθλητικά γεγονότα της Ελλάδας. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας 2013 για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7 διαφημίζει την Πιερία και την ιστορία μας και είναι γι’ αυτούς τους λόγους μια διοργάνωση που πιστεύουμε ότι πρέπει να στηρίξουμε, ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή περίοδο για τη χώρα μας. Επιπλέον η ιστιοπλοΐα είναι το άθλημα που συνδέεται με το αγαπημένο μας στοιχείο τη θάλασσα και μιλάει στην καρδιά όλων μας. 
Εμείς στον Όμιλο Mediterranean Hotels θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το άθλημα με ένα μοναδικό στόχο: να βοηθήσουμε την ιστιοπλοΐα να συνεχίσει να μεγαλώνει, να καταξιώνεται και να φέρνει κοντά της όλο και περισσότερους φίλους, μικρούς και μεγάλους από ολόκληρη την Ελλάδα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας αποτελεί μια γιορτή και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να βρεθεί κοντά στο άθλημα της ιστιοπλοΐας».