Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ - NBA LIVE - MIKΡΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 


Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας»


Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Φίλιππο Βεροίας που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikos-archelaos.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Πρώτα θέλω να συγχαρώ το Φίλιππο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όσο για τον αγώνα, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αντάξιο της πορείας των ομάδων στο δεύτερο γύρο, όπου νικητής αναδείχθηκε αυτός που είχε περισσότερη ποιότητα και κυρίως χαρακτήρα. Θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες μου για την προσπάθεια, πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το τέλος και να επισημάνω ότι είναι μια ήττα που μας πόνεσε, αλλά έχουμε δύο ακόμη τελικούς. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας».
*
Και …ΝΒΑ στο νέο κλειστό γυμναστήριο
Στο διάδρομο του νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, τοποθετήθηκε μία τηλεόραση, όπου οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να παρακολουθούν και μεταδόσεις NBA live.
Έτσι και την Κυριακή, πολλοί φίλαθλοι πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο και μετά, απόλαυσαν θεαματικό μπάσκετ.
*
Αυξάνονται οι μικροί φίλοι του Πιερικού Αρχελάου …
Και στις κερκίδες –εκτός από την ακαδημία μπάσκετ- αυξάνονται οι μικροί φίλοι του Πιερικού Αρχελάου.
Ένας … φανατικός οπαδός της ομάδας είναι και ο μικρός Νικόλας που σε κάθε αγώνα δίνει την παρουσία του και πάντα αγκαλιά με τη μπάλα του.
Τακτικός όμως έγινε και ο γνωστός κτηνίατρος Σάκης Ράπτης, παππούς του Νικόλα …