Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΔΗΛΩΣΕΙΣ - VODAFONE - ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΡΙΟ

Μας το έστειλε o ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ 
 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Ελπίζω να ευχαριστήθηκε και ο κόσμος που ήρθε

και παρακολούθησε την αναμέτρηση»
Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Ηρακλή που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikos-archelaos.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Λευτέρης Χατζηκυριακίδης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Κλείσαμε τη χρονιά με μια ακόμη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά έγινε μια δυνατή αναμέτρηση, όπου παρουσιαστήκαμε όπως ακριβώς θέλαμε, δηλ. σοβαροί και απαιτητικοί για τη νίκη. Ελπίζω να ευχαριστήθηκε και ο κόσμος που ήρθε και παρακολούθησε την αναμέτρηση. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ηρακλή και να δώσω συγχωρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια».


*
Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή
ήταν και η VODAFONE 
   … η οποία με αντιπροσωπευτικό της κλιμάκιο και σαν μεγάλη χορηγός και στη φετινή αγωνιστική περίοδο, έκανε έντονη την παρουσία της με τη δωρεάν διανομή ανταγωνιστικών καρτών κινητής τηλεφωνίας.



*
Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί …


Για μια ακόμη φορά το ανθοπωλείο του Γιώργου Νταντάμη, όπως και το γιο του Γιάννη, ένθερμους υποστηρικτές των δραστηριοτήτων μας …