Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Την Τετάρτη 22/5/13 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου του Μ.Γ.Π.Σ ΑΠΌΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ σύσκεψη, με τον πρόεδρο της ομάδας Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ με θέμα την περαιτέρω συνεργασία των δύο συλλόγων.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τους δύο ποδοσφαιρικούς συλλόγους του Λιτοχώρου, για την περαιτέρω πορεία τους.  

Από τον πρόεδρο του ΑΠΌΛΛΩΝ τέθηκαν θέματα σχετικά με την λειτουργία
των τμημάτων υποδομής, όπου ο πρόεδρος της ΔΟΞΑΣ δεσμεύτηκε ότι θα τα θέση στην συνεδρίαση του Δ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Τα θέματα που έθεσε ο πρόεδρος του ΑΠΌΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ τέθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ. Μετά την συνεδρίαση το Δ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ομόφωνα αποφάσισε ότι:


Α) Αποδεσμεύεται ο Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ από την ευθύνη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής του ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ με την 30 ΙΟΥΝΊΟΥ 2013.

Β) Ο Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα λειτουργεί ως αυτόνομο αθλητικό σωματείο στο τοπικό πρωτάθλημα.

Γ) Τό τεχνικό team παραμένει ως έχει, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησαν οι προπονητές πριν δύο χρόνια ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τεχνικά στα νέα αθλητικά δρώμενα  του ΔΉΜΟΥ ΔΙΟΥ ΟΛΎΜΠΟΥ.

Δ) Στο επόμενο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ (εντός μαϊου) θα συζητηθεί ο σχεδιασμός των τμημάτων του συλλόγου για την νέα σαιζόν 2013-14.


ΓΡ. ΤΎΠΟΥ Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ