Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημέρας Ανοϊκών Ασθενών συνάντηση προσωπικού και φροντιστών σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευσή τους

Η τελευταία συνάντηση προσωπικού και φροντιστών, στο πλαίσιο μιας σειράς συνεδριών με σκοπό να εκπαιδευτούν, ενδυναμωθούν και εμψυχωθούν οι φροντιστές των ατόμων που
αντιμετωπίζουν διαταραχές μνήμης, πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Ημέρας Ανοϊκών Ασθενών την Πέμπτη, 25 Απριλίου.
Ειδικότερα, το πρόγραμμα υλοποιήθηκε σε 8 συνεδρίες και σε χρονικό διάστημα δύο μηνών, με εισηγήσεις της Ψυχολόγου, παρουσία της Εργοθεραπεύτριας και του Νοσηλευτικού προσωπικού, υπό την εποπτεία της Προϊσταμένης. 

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, που είχε τη μορφή αποχαιρετιστήριας γιορτής, εκτός από τα μέλη και τους φροντιστές τους, συμμετείχαν οι: Μπερεδήμας Παναγιώτης, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Αντιδήμαρχος Κατερίνης, και Πετρίδου Χριστίνα, Προϊσταμένη - ψυχιατρική νοσηλεύτρια.

Το Κέντρο Ημέρας, στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλιού Νοσοκομείου , λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββάτου-Κυριακής και παρέχει: νευρολογική εκτίμηση, ψυχολογική προσέγγιση, νοσηλευτική φροντίδα και φύλαξη, κοινωνική στήριξη, εργοθεραπεία και μη φαρμακευτικές παρεμβάσεις. Οι υπηρεσίες είναι δωρεάν για όλους.
Δ/νση: 7ης Μεραρχίας 26
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 23510 46910.
Πληροφορίες: Πετρίδου Χριστίνα