Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Aγώνες Aντιπτέρισης Δημοτικών Σχολείων

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : 

  Οι Aγώνες AντιπτέρισηςΔημοτικών Σχολείων, θα διεξαχθούν την Τρίτη28-05-2013 στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης.
Δικαίωμα συμμετοχής:

Οι μαθητές /τριες της Δ’, Ε’, ΣΤ’ τάξης (Γεννηθέντες τα έτη: 2003,2002,2001).
Κάθε Δημοτικό έχει δικαίωμα να συμμετέχει με έξι (6 ) μαθητές/τριες.

΄Ωρα έναρξης των Αγώνων: 09:30π.μ.

Σύστημα Διεξαγωγής Αγώνων: 



Από τις 09:00-09:30 γνωριμία όλων των μαθητών με το αγώνισμα της Αντιπτέρισης από την Πτυχιούχο Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής κ. Καλλιόπη Καρτσαμπά με ειδικότητα Αντιπτέρισης.
Οι Αγώνες θα γίνουν μόνο στο αγώνισμα του απλού αγοριών και του απλού κοριτσιών. Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα σχηματιστούν σχήματα των οκτώ(8),των δεκαέξι ( 16),των τριάντα δύο (32) ή των εξήντα τεσσάρων (64) παικτών.
Ένας Αγώνας λήγει όταν ένας αθλητής κερδίσει ένα (1) «game».Το «game» θα παίζεται στους 15 πόντους. Ο Αγώνας θα ξεκινά με σέρβις του φτερού από το κέντρο του γηπέδου.
Ανάλογα με την συμμετοχή των μαθητών-τριών ο Επιδιαιτητής θα μπορεί να τροποποιήσει το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων.
Επιδιαιτητής Αγώνων:

Η Κ.Φ.Α. κ. Καλλιόπη Καρτσαμπά. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο κινητό τηλέφωνό της: 6985834936 ή στο e- mail:kalliopikartsampa@yahoo.gr

Δικαιολογητικά για συμμετοχή στους Αγώνες:

  • Αθλητική Μαθητική Ταυτότητα (Υπόδειγμα 1 του β΄ σχετικού) με πρόσφατη φωτογραφία του μαθητή/τριας και υπογεγραμμένη από γιατρό με ημερομηνία έκδοσης μικρότερη του εξαμήνου από την ημέρα τέλεσης του αγώνα.Συγκεκριμένα σχετικά με την βεβαίωση του Γιατρού ισχύουν και τα ακόλουθα:

  1. Στους Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙ΄ΑΣ Δημοτικών και για όλα τα αθλήματα μαθητές και μαθήτριες που διαθέτουν έγκυρο δελτίο αθλητού από Αθλητική Ομοσπονδία με ιατρική θεώρηση που δεν υπερβαίνει το εξάμηνο από την ημέρα του αγώνα, το δελτίο μπορεί να αντικαταστήσει τη «Βεβαίωση ιατρού» του αρ.8, παρ.1, εδ.α’.
  2. Μαθητές και μαθήτριες που διαθέτουν έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, στο οποίο αναφέρεται ΝΑΙ (χωρίς προϋποθέσεις) στο πεδίο «Μπορεί να πάρει μέρος σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες », το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή μπορεί να αντικαταστήσει τη «Βεβαίωση Ιατρού» του αρ.8.1.α για διάστημα ενός έτους από την έκδοση του.

  • Κατάσταση Συμμετοχής (Υπόδειγμα 6 του β΄ σχετικού)

Δηλώσεις συμμετοχής:

Θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 23-05-2013Fax: 23510 49937 & 49910.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

θα απονεμηθούν σε όλους τους μαθητές & τις μαθήτριες που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ (Badminton).

Συνημμένα σας αποστέλλουμε το Υπόδειγμα 1 (Μαθητική Αθλητική Ταυτότητα) & το Υπόδειγμα 6 (Κατάσταση Συμμετοχής).




Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών


Αγώνων Πιερίας