Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ –ΠΙΕΡΙΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

δημόσιο ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την προσφορά με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις % με απλή συμπλήρωση τιμολογίου, για τις

«Εργασίες συντήρησης – επισκευής συμπεριλαμβανομένων και ανταλλακτικών - αναλωσίμων των αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργου του Δ. Πύδνας - Κολινδρού για το έτος 2013», με ενδεικτικό προϋπολογισμό 200.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού.

Η εκτέλεση της εργασίας θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις:
α)Του ΠΔ/τος 28/80 «Περί εκτελέσεως έργων και προμηθειών οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης»
β)Του ισχύοντος δημοτικού και κοινοτικού κώδικα
Η εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται για ποσό ίσο με το 2% του ενδεικτικού προϋπολογισμού (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ήτοι 4.000,00€ και βεβαιώνεται με την προσκόμιση ισόποσου γραμματίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων ή εγγυητικής επιστολής αναγνωρισμένης Τράπεζας που θα απευθύνεται στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού Πιερίας που είναι ο κύριος των παραπάνω εργασιών.
Τόπος διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται το Δημοτικό κατάστημα Αιγινίου επί της οδού Κ. Καραμανλή 38, αίθουσα συνεδριάσεως του Δ.Σ. Πύδνας – Κολινδρού την ημέρα και ώρα που καθορίζεται παρακάτω.
Ως ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 18η Ιουνίου του έτους 2013 ημέρα Τρίτη και από ώρα 10:00 π.μ. μέχρι 10:00 π.μ (ώρα λήξης παράδοσης προσφορών). Σε περίπτωση επαναληπτικής δημοπρασίας αυτή θα διεξαχθή στις 27η Ιουνίου του έτους 2013 ημέρα Πέμπτη και την ίδια ώρα.
Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Δημοτικό κατάστημα, στην Δ/νση Κ.Καραμανλή 38, Αιγίνιο – Πιερίας, Τ.Κ. 60300, τηλέφωνο 2353350122, κ. Δούρο Κων/νο.

  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΎΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΎ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Γ. ΠΟΛΥΖΟΣ


http://www.pydnaskolindrou.gr/files/056/periliptikimhxanimatvn2013.doc