Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας για κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ στην πόλη της Κατερίνης

Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές προϊόντων που διαπράχθηκαν χθες το απόγευμα
Συνελήφθησαν χθες (28.05.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση
Ασφαλείας Κατερίνης με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας τρεις γυναίκες 18, 28, 28 ετών και ένας άνδρας 32 ετών, για κλοπές προϊόντων από σούπερ μάρκετ.
Ειδικότερα, στην Κατερίνη Πιερίας, οι προαναφερόμενοι χθες το απόγευμα, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση εισήλθαν σε τρία σούπερ μάρκετ και προσποιούμενοι τους πελάτες αφαίρεσαν διάφορα είδη τροφίμων και οικιακής χρήσης συνολικής αξίας (910) Ευρώ, τα οποία τα απέκρυπταν στα ενδύματα και τις τσάντες τους. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.
Οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης το βράδυ και συνελήφθησαν, ενώ σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος όπου επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.