Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ελπίς Ανδρομάχης: Mια δύναμη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Πιερίας

Μας το έστειλε ο Δημήτρης..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ

Από τις λίγες ομάδες που έχουν τερματίσει αήττητες σε τοπικό πρωτάθλημα είναι και η Ελπίδα Ανδρομάχης, που από την ερχόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, όπου ήταν και πριν δύο χρόνια.

Η Ελπίδα Ανδρομάχης με μια πορεία 37 χρόνων αποτελεί, αναμφισβήτητα, μια ξεχωριστή
δύναμη στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Πιερίας και η αγάπη, το ενδιαφέρον και η συσπείρωση των φίλων της ομάδας, δείχνει ότι το μέλλον της θα είναι ευοίωνο και ... ελπιδοφόρο.
Οι καλές και σωστές βάσεις και η όρεξη για δουλειά, τόσο του γνωστού προπονητή Γιώργου Μαυρομουστακίδη, όσο και των ποδοσφαιριστών, δίνουν στο διοικητικό συμβούλιο τη δύναμη, τη χαρά και τον ενθουσιασμό, στοιχεία που μέχρι τώρα χαρακτηρίζουν και όλους όσους πλαισιώνουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η προπόνηση της ομάδας μέχρι και τα τέλη αυτού του μήνα, χρονικό διάστημα που θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια.

Όπως τονίζει και ο Γιώργος Νταντάμης, γενικός γραμματέας του συλλόγου, «χαιρόμαστε που όλοι στο σύλλογό μας είναι καλά παιδιά, με ζήλο και υπάρχει μια ομοιογένεια και χάρη σ΄ αυτά τα στοιχεία, γίνεται πράξη και ο στόχος μας».

Πρόσφατα, στις εγκαταστάσεις της Ελπίδας Ανδρομάχης, στο γήπεδο της Ανδρομάχης, έγινε μια εκδήλωση όπου σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, όλοι γιόρτασαν την άνοδο της ομάδας στην Α΄ κατηγορία. Συμμετείχαν πολλοί φίλοι του συλλόγου και πολλοί προσκεκλημένοι. Ανάμεσά τους και οι: Νίκος Παπαζιώγας - αντιδήμαρχος, Στέργιος Μπουσνάκης - πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Δημήτρης Ελευθεριάδης και Κώστας Ορφανίδης - πρόεδρος και γενικός γραμματέας της ΕΠΣΠ, αντίστοιχα, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδημητρίου από το σύνδεσμο διαιτητών, Κώστας Θωμόπουλος - πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Σωκράτης Τσακπουνίδης, Μαρία Ζαπουνίδου από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, καθώς και πολλοί φίλαθλοι ου είναι κοντά στην ομάδα.
Συμμετέχοντας στη χαρά της ανόδου οι Μάκης και Γιώργος Μερίκος, ιδιοκτήτες του γνωστού καφέ - μπαρ BOGA, επί της Γεωργάκη Ολυμπίου 8 στην Κατερίνη,  δεξιώθηκαν τους συντελεστές της ανόδου, όπου όλοι εκφράσθηκαν με τα καλύτερα λόγια, τόσο για την κίνηση αυτή, όσο και για την άψογη οργάνωσή του.  

Στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου,  σήμερα είναι οι ποδοσφαιριστές: Λιοτήρης Β., Θεοδωράκης Π., Μπάλαρης Αθ., Πόδας Κων., Τσιντώτας Χρ., Ευαγγελόπουλος Ν., Πιπίλης Γ., Σκούφας Δ., Εμερτζίδης  Σ., Σταγκίδης Σπ., Μπαμπατζιάνης Π., Τσιρόγλου Ηρ., Παναγωτίδης Π., Παναγιωτίδης Ν., Πουρσανίδης Αθ., Παπανικολάου Β., Νταντάμης Ι., Φωτιάδης Κ., Καραναίκας Κ., Κακάρας Στ., Κατσάρας Β., Ιωαννίδης Κ., Μπαρέκας Π., Καρυπίδης Β., Καρυπίδης Μ., Σινάνι Σ., Πουρσανίδης Δ., Πουτσίκης Ν., Θωμόπουλος Β., Μπασδαβάνος Αθ., Ελευθεριάδης Γ., Γκουτζιάνας Γ., Μπικούδης Θ. και Σαραμάντης Ι.

Τα στατιστικά στοιχεία της φετινής αγωνιστικής περιόδου είναι: βαθμοί 74, νίκες 22, ήττες 0, γκολ 61 συν 1 στο κύπελλο, σκόρες Νταντάμης 21  - Πιπίλης 10 - Σκούφας 8.
Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχουν  οι: Αντωνόπουλος Κώστας - πρόεδρος, Τσενεκίδης Αναστάσιος - αντιπρόεδρος, Νταντάμης Γεώργιος - γεν. γραμματέας, Παναγιωτίδης Αναστάσιος - ταμίας, Ρούλα Παπαδοπούλου - έφορος δημοσίων σχέσεων, Τσιρόγλου Κωνσταντίνος - γενικός αρχηγός, Καραθάνας Αθανάσιος - έφορος ιματισμού και Ζάλιου Άννα - μέλος.
Τέλος, ο σύλλογος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί: τον βουλευτή Πιερίας κ. Κώστα Κουκοδήμο για την προσφορά αθλητικού υλικού, το Δήμο Κατερίνης και ιδιαίτερα το δήμαρχο κ. Σάββα Χιονίδη, καθώς και τον αντιδηήμαρχο Κατερίνης κ. Νίκο Μπουρονίκο για την αμέριστη συμπαράστασή τους, τον κ. Κώστα Μεταξά – συνεργείο αυτοκινήτων, ασφάλειες, για την προσφορά αθλητικού υλικού, τον κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη για την προσφορά χρωμάτων για το γήπεδο, τον κ. Αντώνη Ζάλιο για την προσφορά ενός αρνιού, τα Πτηνοτροφεία «Συρανίδη», την κ. Μαρίνα Τζιότζιου - πτηνοτροφικά προϊόντα, τον κ. Απόστολο Μπούσιο – αντιπροσωπεία ECLECTIKA - εξοπλισμοί καταστημάτων, τον κ. Τζιάτζιο Γεώργιο - κρεοπώλη, τον κ. Σάββα Φωτιάδη - φωτογράφο, τον κ. Νίκο Γκιμπή – φωτορεπόρτερ, τους Μάκη Κόσσυβα και Σάκη Καραθάνο - φροντιστές της ομάδας, το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης για την ουσιαστική συμμετοχή και συμπαράστασή του στις δραστηριότητες της ομάδας, καθώς και όλους όσους με κάθε τρόπο βοήθησαν και βοηθούν την ομάδα. 

Φωτογραφίες και βιντεάκια με δηλώσεις στις ιστοσελίδες: