Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

O Πιερικός Αρχέλαος στην ψησταριά «Παρασκευάς»

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
 Αποδεχόμενοι την πρόσκληση του κ. Μιχάλη Αθανασούλα, ιδιοκτήτη της ψησταριάς «Παρασκευάς», στην οδό Ζαλόγγου 58 στην Κατερίνη, οι καλαθοσφαιριστές του Πιερικού Αρχελάου πριν λίγες μέρες παραβρέθηκαν στο γεύμα που παρατέθηκε για την παραμονή της
ομάδας στη Β΄ εθνική κατηγορία. Έναν στόχο που τέθηκε με την έναρξη του πρωταθλήματος και επιτεύχθηκε και μάλιστα με πολύ καλή βαθμολογική θέση.

Ο Μιχάλης Αθανασούλας, ένθερμος υποστηρικτής των δραστηριοτήτων του συλλόγου, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα www.pierikos-archelaos.gr «το γεύμα αυτό είναι για να εκφρασθούν και από εμάς τα θερμά συγχαρητήρια για την πορεία της ιστορικής μας ομάδας, του Πιερικού Αρχελάου, όπου και εγώ ήμουν κάποτε μέλος της. Η αντιπροσώπευση του μπάσκετ της Πιερίας σε εθνικές κατηγορίες, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη μας και η προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου που εκφράζει τον υγιή αθλητισμό, πρέπει να αγκαλιασθεί από όλους μας».

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα εύγευστα εδέσματα που ετοίμασε ο Μιχάλης με το γιο του Πάρη και να περάσουν ένα όμορφο και χαρούμενο μεσημέρι. 

Όλοι, αφού εκφράσθηκαν με τα καλύτερα λόγια για την κίνηση αυτή, ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να κάνουν πράξη τις ευχές του, που δεν ήταν άλλες από την «καλή εικόνα που υπάρχει στο πανελλήνιο για τον Πιερικό Αρχέλαο».