Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983
ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Η ΑΕΚ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ!!!
Το 1983 άρχισε το ταξίδι μας στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ...Σας προσκαλούμε στην εκδήλωσή μας
για τα 30 χρόνια του συνδέσμου μας που θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουνίου στο beach bar ΘΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΙΑ(πρώην Chilly) στην Παραλία Κατερίνης με την παρουσία της ομάδας των παλαιμάχων μας...
2013 το ταξίδι συνεχίζεται με περισσότερη πίστη στην ιδέα μας και αγάπη στην ομάδα μας!!!Συνεχίζουμε την διάθεση των προσκλήσεων και όλα δείχνουν ότι μέχρι το άλλο Σάββατο  θα εξαντληθούν μέχρι και την τελευταία!!!
Στην εκδήλωση θα απονείμουμε στις 2 ομάδες παλαιμάχων ΑΕΚ και ΠΙΕΡΙΚΟΥ από ένα κύπελλο για την συμμετοχή τους στον εορτασμό μας.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς όλους όσους δώσουν το παρών. Ειδικά του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ που πρώτος υπέγραψε και δήλωσε παρών για την αναγέννηση της ομάδας μας και την πορεία της με μόνο στόχο την κορυφή. Θα είναι κοντά μας με τον πολύ καλό φίλο μας από τις Σέρρες Θεοχάρη Γιώργο. Μαζί με την ιστορία μας(παλαίμαχοι)και το νέο αστέρι μας Δημ.Ανάκογλου θα σβήσουμε τα κεριά στις τούρτες των 30 χρόνων μας την ώρα που θα γίνεται η νύχτα...ημέρα!!!Νωρίτερα το απόγευμα στις 6μ.μ θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας των παλαιμάχων ΠΙΕΡΙΚΟΥ-ΑΕΚ στο γήπεδο Πιερικού για φιλανθρωπικό σκοπό. Για την σίτιση απόρων οικογενειών της πόλης μας.
Για την οικονομική ενίσχυση διαθέτουμε λαχνούς των 2€. .Στο ημίχρονο της συνάντησης θα κληρωθούν από μια φανέλα και μια μπάλα των ομάδων παλαιμάχων με τις υπογραφές ποδοσφαιρικών αστέρων που έγραψαν χρυσές σελίδες στο Ελληνικό ποδοσφαιρο.

Υ.Γ.
Το Ο.Α.Κ.Α με την ΑΕΚ σε αποσύνθεση και μιζέρια δεν μας έκανε. Το Ο.Α.Κ.Α με την ΑΕΚ σε σύνθεση και δημιουργία και με το μυαλό μας στο χτίσιμο του νέου γηπέδου μας...με υπομονή μας κάνει.