Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Σ.Φ.ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983: Ζήσαμε μοναδικές στιγμές!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Σ.Φ.ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983
 Γιορτάσαμε τα 30 χρόνια αγώνων, με την παρουσία των παλαιμάχων μας που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην Ιστορία της ομάδας και του Δημ.Ανάκογλου που μπήκε μπροστάρης για
την αναγέννηση και την επιστροφή σε πρωταγωνιστικούς ρόλους και στους τίτλους. 
Η ομάδα των παλαιμάχων μας με επικεφαλή τον ακούραστο και μέλος της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ τον κυρ. Κώστα Μάρκου έκανε εντύπωση με την πολύ καλή παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο γήπεδο είχε πολύ κόσμο
Εντύπωση έκανε το ότι παππούδες είχαν τα εγγόνια τους αγκαλιά και στη κυριολεξία τα κάνανε φροντιστήριο για να μαθαίνουν.
Τρεις γενιές ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ!!! υπάρχουν πλέον στον σύνδεσμο μας!!!
Το παιχνίδι ξεκίνησε και την σέντρα έκαναν για πρώτη φορά δυο ΜΥΘΟΙ,δυο ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, δύο ΜΑΓΟΙ της μπάλας!!!Ένας από κάθε ομάδα ο Κώστας Νεστορίδης και ο Πόλις Φουλίδης. 
Το παρατεταμένο χειροκρότημα τα λέει όλα. Ο σύνδεσμός μας απένειμε από ένα κύπελλο στις δυο ομάδες για την συμμέτοχη τους στην γιορτή των 30 χρόνων μας. 
Στην ομάδα της ΑΕΚ ο πρόεδρος του Πιερικού κύριος Κώστας Παπαδόπουλος και στην ομάδα του Πιερικού ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ κύριος Δημήτρης Ελευθεριάδης. Στην συνέχεια πλακέτα προσέφερε για την ομάδα παλαιμάχων του Πιερικού ο πρόεδρος Νίκος Καλαμπάκας στον κυρ. Στέλιο Σεραφείδη. Πολλά παιδιά στο γήπεδο και πολλές φωτογραφίες. Την παράσταση έκλεψε ο κυρ. Κώστας Νεστορίδης που με χαμόγελα μοίρασε εκατοντάδες αυτόγραφα με την φωτογραφία του.
 Στον αγωνιστικό χώρο έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με πολλές φάσεις, δοκάρια και γκολ από τις δυο ομάδες. Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 αλλά τα χειροκροτήματα πήγανε σε όλους γιατί μας έκαναν να θυμηθούμε πολλά, αλλά και να μάθουν οι πιτσιρικάδες ακόμη περισσότερα. 
Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων αγκαλιασμένους να βγαίνουν τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Και εμάς εμφανώς χαρούμενους γι αυτές τις στιγμές που ζήσαμε. 
Στιγμές που ήταν γεμάτες από ιστορία, ρομαντισμό και αγάπη για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ,και την ομάδα της πόλης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Μια γιορτή πραγματική όπως την θέλαμε και γι αυτό ευχαριστούμε τις δυο ομάδες παλαιμάχων μέσα από την κάρδια μας. 
Στην κερκίδα βρέθηκε από νωρίς και προτού την έναρξη του φιλικού το νέο αστέρι μας ο Δημ.Ανακογλου.Τι καλύτερο ειδικά για τους πιτσιρικάδες που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του και να βγάλουν φωτογραφίες. Εδώ να ευχαριστήσουμε τον αδελφικό μας φίλο από τις Σέρρες Θεοχάρη Γιώργο που τον έφερε κοντά μας.
Τα συγχαρητήρια που λάβαμε και από ουδέτερο κόσμο μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν δύναμη για την συνέχεια.



Όμως φυσικά δεν τελειώσαμε άδω. Η συνέχεια δόθηκε το βράδυ στην Παραλία Κατερίνης στο ΑLL DAY AND NIGHT BEACH-BAR ''ΘΑΛΛΑΣΟΠΟΥΛΙΑ'' όπου το παρόν έδωσε πάρα πολύς κόσμος. 
Να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια μας από το CHOST CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με το οποίο έχουμε πολλούς κοινούς αγώνες στο παρελθόν, τα παιδιά από την Καστοριά και την Βέροια που βρέθηκαν κοντά μας. Εκεί που τα κουρασμένα παλικάρια μας οι παλαίμαχοι ξανάνιωσαν και ενθουσιάστηκαν με αυτά που είδανε
Τα κεράκια στις δυο πανέμορφες τούρτες έσβησαν από παλαίμαχούς μας και τον Δημ.Ανακογλου.

Το τι έγινε δεν περιγράφεται!!!ακούγοντας τους ύμνους της ΑΕΚ και του Συνδέσμου μας έγινε της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ.30 πυρσοί όσα και τα χρόνια μας και πάνω από 300 χτυπήματα πυροτεχνήματα δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα!!!και το τύμπανο βαρούσε και τραγούδια και συνθήματα!!!
Στην συνέχεια απονείμαμε αναμνηστικό για την εκδήλωσή μας στον ΔΗΜ.ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ όχι για το ότι έχει προσφέρει αλλά με τις ευχές μας για πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας.
Την απονομή έκανε ο μεγάλος Χρήστος Αρδίζογλου με μερικά πατρικά λόγια και συμβουλές στον Δημήτρη. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα ότι αγκαλιάζουμε όλα τα παιδιά που έρχονται στην ομάδα και αυτά που μείνανε σε αυτή την περιπέτεια. 
Θέλουμε να τονίσουμε ότι θα πορευτούμε με την ΙΣΤΟΡΙΑ μας,τους τίτλους μας και την δημιουργία του καινούριου ''ΝΑΟΥ''μας. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν την προσπάθειά μας αυτή για μια γιορτή αντάξια της τριαντάχρονης πορείας μας στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ. 
Όμως δεν τελειώνουμε εδώ τις εορταστικές μας εκδηλώσεις  Και τουρνουά beach soccer θα διοργανώσουμε με ψήσιμο και πολύ μπύρα!!!Και το φθινόπωρο θα πιάσουμε σε μια εκδήλωση άλλου επίπεδου και άλλης κατάστασης τις ρίζες μας,την ιστορία μας,τον πολιτισμό που εκπέμπει η ΑΕΚ μας!!!
Ευχαριστούμε... Συνεχίζουμε...μια ζωή ΑΕΚ!!!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!  30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Η ΑΕΚ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ!!!

Ετοιμάζουμε και τα καινούρια μπλουζάκια αφιερωμένα στα 30 χρόνια μας.
Δύο σχέδια για όλα τα μέλη και τους φίλους μας και ένα σχέδιο για τα παιδιά μόνο της ''THE OLD GENERATION''. Και φυσικά η προσπάθεια για το Λεύκωμά μας συνεχίζεται με την συλλογή υλικού και την στήριξη χορηγών