Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Η Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006 ¨PAOK ACADEMY¨ μετά την περσινή της επιτυχία κατέκτησε για δεύτερη φορά τον τίτλο του 10ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη κατηγορία Τζούνιορ

Στο τουρνουά « Κυριάκος Αλεξανδρίδης» στη Χαλκιδική

Η Αθλητική Ακαδημία Κατερίνης 2006 ¨PAOK ACADEMY¨ μετά την περσινή της επιτυχίακατέκτησε για δεύτερη φορά τον τίτλο του 10ου Τουρνουά
Ποδοσφαίρου στη κατηγορία Τζούνιορ 

( γεν. 2002-2003 ) στο τελικό της διοργάνωσης του τουρνουά ¨ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ¨ το οποίο, διοργάνωσε ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης

 

« Happy Days» στη Χαλκιδική από τις 20 έως τις 27 Ιουνίου.

Οι παίχτες του Βασίλη Σιδηρόπουλου και του Γιώργου Στέκα κέρδισαν στο τελικό τoν Ολυμπιακό Αλεξανδρούπολης 2-0 κατακτώντας την πρώτη θέση.

Στο τουρνουά πήρε μέρος και το προπαιδικό τμήμα της Αθλητικής Ακαδημίας Κατερίνης 2006 το οποίο και αυτό με τη σειρά του έκλεψε τις εντυπώσεις και τις 7 μέρες που διέμεινε στη κατασκήνωση προσφέροντας ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε μικρούς και μεγάλους.

Μία από τις καλύτερες στιγμές όμως ήταν και η βράβευση του ποδοσφαιριστή του προπεδικού τμήματος της Αθλητικής Ακαδημίας Κατερίνης 2006Οικονομίκου Κώστα ο οποίος ψηφίστηκε από τους προπονητές όλων των ακαδημιών ως ο καλύτερος παίχτης του τουρνουά.

Εκτός από το ποδόσφαιρο τα παιδιά πήραν μέρος και στις δραστηριότητες τις κατασκήνωσης και έκαναν μπάνιο σε πισίνα και θάλασσα!

Στο Τουρνουά συμμετείχαν επίσης οι ακαδημίες: Ολυμπιακός Αλεξανδρούπολης, Διδυμότειχο , Κυψέλη, Εθνικός Ευόσμου και ο ΠΑΟΚ.