Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Πρόσληψη προσωπικού 2μηνης σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου-ΠΕ Φυσικής Αγωγής

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 και ύστερα από την υπ’ αριθμ. 142/2013 απόφαση του
Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έχει ληφθεί νόμιμα σύμφωνα με το αριθμ. 3650/23-5-2013 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης, το οποίο επικυρώνει την ανωτέρω απόφαση, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων, προς κάλυψη των παροδικών αναγκών που προκύπτουν από τη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στη Δ. Κ. Κολινδρού.
Ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν, η ειδικότητα, τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα καθώς και διάρκεια της σύμβασης καθορίζονται ως εξής : 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
ΠΕ Φυσικής Αγωγής
2
Κάτοχος πτυχίου Φυσικής Αγωγής
Δύο (2) μήνες

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά :
Αναφέρουμε ενδεικτικά :
1.             Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.             Κυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3.             Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού (Δ/νση : Κ. Καραμανλή 38 Αιγίνιο Πιερίας, τηλ. : 2353350106 - 105 γραφείο πρωτοκόλλου) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Δελίτσκου Μαρία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία οκτώ (8) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ




      ΠΟΛΥΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ


Διαβάστε την   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ