Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ζησαμε μοναδικες στιγμες!!! Γιορτασαμε τα 30 χρονια αγωνων μας με την παρουσια των παλαιμαχων μας που εχουν γραψει χρυσες σελιδες στην Ιστορια της ομαδας και του Δημ.Ανακογλου που μπηκε μπροσταρης για την αναγεννηση και την επιστροφη σε πρωταγωνιστικους ρολλους και στους τιτλους.

Η ομαδα των παλαιμαχων μας με επικεφαλη τον ακουραστο και μελος της διοικησης της Ερασιτεχνικης ΑΕΚ τον κυρ.Κωστα Μαρκου εκανε εντυπωση με την πολυ καλη παρουσια και εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου. Στο γηπεδο ειχε πολυ κοσμο. Εντυπωση εκανε το οτι παππουδες ειχαν τα εγγονια τους αγγαλια, στην κυριολεξια τα κανανε φροντιστηριο γαι να μαθαινουν. Τρεις γενιες ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ!!! υπαρχουν πλεον στον συνδεσμο μας!!!






    

  
    




  
Το παιχνιδι ξεκινησε και την σεντρα εκαναν για πρωτη φορα δυο ΜΥΘΟΙ, δυο ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ, δυο ΜΑΓΟΙ της μπαλας!!! Ενας απο καθε ομαδα ο Κωστας Νεστοριδης και ο Πολυς Φουλιδης. Το παρατεταμενο χειροκροτημα τα λεει ολα. Ο συνδεσμος μας απενειμε απο ενα κυπελλο στις δυο ομαδες για την συμμετοχη τους στην γιορτη των 30 χρονων μας. Στην ομαδα της ΑΕΚ ο προεδρος του Πιερικου κυριος Κωστας Παπαδοπουλος και στην ομαδα του Πιερικου ο προεδρος της Ε.Π.Σ ΠΙΕΡΙΑΣ κυριος Δημητρης Ελευθεριαδης. Στην συνεχεια πλακετα προσεφερε για την ομαδα παλαιμαχων του Πιερικου ο προεδρος Νικος Καλαμπακας στον κυρ.Στελιο Σεραφειδη. Πολλα παιδια στο γηπεδο και πολλες φωτογραφιες. Την παρασταση εκλεψε ο κυρ.Κωστας Νεστοριδης που με χαμογελα μοιρασε εκατονταδες αυτογραφα με την φωτογραφια του. Στον αγωνιστικο χωρο εγινε ενα πολυ ενδιαφερον παιχνιδι με πολλες φασεις,δοκαρια και γκολ απο τις δυο ομαδες. Η ΑΕΚ νικησε 2-1 αλλα τα χειροκροτηματα πηγανε σε ολους γιατι μας κανανε να θυμηθουμε πολλα αλλα και να μαθουνε οι πιτσιρικαδες ακομη περισσοτερα.Το τελος της αναμετρησης βρηκε τους παικτες των δυο ομαδων αγκαλιασμενους να βγαινουν τις απαραιτητες αναμνηστικες φωτογραφιες.Και εμας εμφανως χαρουμενους γι αυτες τις στιγμες που ζησαμε. Στιγμες που ηταν γεματες απο ιστορια, ρομαντισμο και αγαπη για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ, και την ομαδα της πολης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ.
Μια γιορτη πραγματικη οπως την θελαμε και γι αυτο ευχαριστουμε τις δυο ομαδες παλαιμαχων μεσα απο την καρδια μας. Στην κερκιδα βρεθηκε απο νωρις και προτου την εναρξη του φιλικου το νεο αστερι μας ο Δημ.Ανακογλου. Τι καλυτερο ειδικα για τους πιτσιρικαδες που ειχαν την ευκαιρια να μιλησουν μαζι του και να βγαλουν φωτογραφιες. Εδω να ευχαριστησουμε τον αδερφικο μας φιλο απο τις Σερρες Θεοχαρη Γιωργο που τον εφερε κοντα μας. Τα συγχαρητηρια που λαβαμε και απο ουδετερο κοσμο μας γεμιζουν ικανοποιηση και μας δινουν δυναμη για την συνεχεια. Ομως φυσικα δεν τελειωσαμε εδω. 

Η συνεχεια δωθηκε το βραδυ στην Παραλια Κατερινης στο ΑLL DAY AND NIGHT BEACH-BAR ''ΘΑΛΛΑΣΟΠΟΥΛΙΑ''οπου το παρον εδωσε παρα πολυς κοσμος.Να ευχαριστησουμε τα αδερφια μας απο το CHOST CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με το οποιο εχουμε πολλους κοινους αγωνες στο παρελθον, τα παιδια απο την Καστορια και την Βεροια που βρεθηκαν κοντα μας. Εκει που τα κουρασμενα παλικαρια μας οι παλαιμαχοι ξανανιωσανε και ενθουσιαστηκανε με αυτα που ειδανε. Τα κερακια στις δυο πανεμορφες τουρτες εσβησαν απο παλαιμαχους μας και τον Δημ.Ανακογλου.Το τι εγινε δεν περιγραφεται!!! ακουγωντας τους υμνους της ΑΕΚ και του Συνδεσμου μας εγεινε της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ. 30 πυρσοι οσα και τα χρονια μας και πανω απο 300 χτυπηματα πυροτεχνηματα δημιουργησαν φανταστικη ατμοσφαιρα!!! και το τυμπανο βαρουσε και τραγουδια και συνθηματα!!! Στην συνεχεια απονειμαμε αναμνηστικο για την εκδηλωση μας στον ΔΗΜ.ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ οχι για το οτι εχει προσφερει αλλα με τις ευχες μας για πολλες επιτυχιες με την φανελα της ΑΕΚΑΡΑΣ μας. Την απονομη εκανε ο μεγαλος Χρηστος Αρδιζογλου με μερικα πατρικα λογια και συμβουλες στον Δημητρη. Θελουμε να περασουμε το μηνυμα οτι αγκαλιαζουμε ολα τα παιδια που ερχονται στην ομαδα και αυτα που μεινανε σε αυτη την περιπετεια. Θελουμε να τονισουμε οτι θα πορευτουμε με την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τους τιτλους μας και την δημιουργια του καινουριου ''ΝΑΟΥ''μας. 
Ευχαριστουμε ολους οσους βοηθησαν την προσπαθεια μας αυτη για μια γιορτη ανταξια της τριανταχρονης πορειας μας στον μαγικο κοσμο της ΑΕΚ. Ομως δεν τελειωνουμε εδω τις εορταστικες μας εκδηλωσεις. Και τουρνουα beach soccer θα διοργανωσουμε με ψησιμο και πολυ μπυρα!!! Και το φθινοπωρο θα πιασουμε σε μια εκδηλωση αλλου επιπεδου και αλλης καταστασης τις ριζες μας, την ιστορια μας, τον πολιτισμο που εκπεμπει η ΑΕΚ μας!!! Ευχαριστουμε...Συνεχιζουμε...μια ζωη ΑΕΚ!!! ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΕΚΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!  30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Η ΑΕΚ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ!!! Ετοιμαζουμε και τα καινουρια μπλουζακια αφιερωμενα στα 30 χρονια μας. Δυο σχεδια για ολα τα μελη μας και φιλους μας και ενα σχεδιο για τα παιδια μονο της ''THE OLD GENERATION''. Και φυσικα η προσπαθεια για το Λευκωμα μας συνεχιζεται με την συλλογη υλικου και την στηριξη χορηγων.