Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μουσική πανδαισία στα Τρίκαλα Ημαθίας από την εκπληκτική Ορχήστρα Νέων Δίου

Μια ανεπανάληπτη βραδιά έζησαν και ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι απόλαυσαν οι 550 και πλέον συμπολίτες μας, που κατέκλυσαν το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουνίου 2013 τον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, τιμώντας με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' για τη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Φαντασμαγορική η λαμπαδηδρομία από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, μαγευτική η συναυλία Αγάπης με την Ορχήστρα Νέων Δίου που ακολούθησε.
Ο μαέστρος Νίκος Πατρής, τα παιδιά της εκπληκτικής ορχήστρας και οι ερμηνευτές Όλγα Ζορμπά, Αλέξης Ηλιάδης, Φιλιώ Σέρβου και Μαρίκα Φωτοπούλου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ταξίδεψαν μικρούς και μεγάλους σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, δημιουργώντας μια μουσική πανδαισία, ερμηνεύοντας υπέροχα τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών. Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι αισθήσεις ζωντάνεψαν μέσα από ένα μοναδικό μουσικό θέαμα υψηλών αξιώσεων, στο οποίο βοηθούσε ο καλός καιρός, ο υπέροχος αύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου και η μεγαλύτερη πανσέληνος του 2013.  
---------------------------------------------------------------------------
Ας δούμε όμως πως εξελίχθηκε η χθεσινή μαγική βραδιά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

trikala-imathias.blogspot.gr