Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Η Χρυσή Αυγή προασπίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων πολυτέκνων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Για ακόμη μια φορά η Χρυσή Αυγή αντιδρά στις προθέσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης, στην πολιτική γενοκτονίας που έχουν εξαπολύσει σε βάρος των
Ελλήνων. Αυτή τη φορά ο Υπουργός οικονομικών και οι συνεργάτες του, υλοποιώντας τις εντολές της τρόικα, με το νομοσχέδιο που έφεραν για ψήφιση στη βουλή, αντί να ασκήσουν πολιτική αύξησης των γεννήσεων, θεσπίζουν αυστηρότερα εισοδηματικά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος τέκνων.

Συγκεκριμένα με το άρθρο 65 του νομοσχεδίου τροποποιούν το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, ώστε στο συνολικό ποσό του οικογενειακού εισοδήματος, που λαμβάνεται υπόψη για τη χορήγηση των νέων ειδικών επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων, να περιλαμβάνονται όλα τα εισοδήματα από οποιαδήποτε πηγή και ανεξαρτήτως τρόπου φορολόγησης, δηλαδή και τα αυτοτελώς φορολογούμενα ή φορολογούμενα με ειδικό τρόπο εισοδήματα και τα απαλλασσόμενα από τον φόρο εισοδήματα.

Οι συναγωνιστές και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής και Ηλίας Παναγιώταρος, υπερασπίστηκαν στη χθεσινή και σημερινή ολομέλεια τα δικαιώματα των πολυτέκνων εκφράζοντας την αντίθεση τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ‘’με  τη συγκεκριμένη διάταξη περιορίζεται το εύρος των δικαιούχων του επιδόματος τριτέκνων και πολυτέκνων , με αποτέλεσμα οι  περισσότερες οικογένειες να μείνουν χωρίς την, ούτως ή άλλως ανεπαρκή, βοήθεια του κράτους για το μεγάλωμα των παιδιών τους’’. Και όλα αυτά αντικρούοντας τη φθηνή δικαιολογία του Υπουργού ότι η προσθήκη αυτή είναι αναγκαία, προκειμένου η δημοσιονομική δαπάνη να ανταποκριθεί στον εγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την επίλυση του δημογραφικού από το πολιτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου.

Υπεράνω της δυσχερούς οικονομικής θέσης της χώρας και της διάλυσης του κράτους τίθεται ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τον Ελληνισμό. Αναφερόμαστε στο δημογραφικό μαρασμό του Έθνους μας. Με απλά λόγια σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Πέρα από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, που μπορεί να λυθεί με αυστηρά κατασταλτικά μέτρα, υπάρχει και η υπογεννητικότητα.

Για την επίλυση αυτού του μείζονος ζητήματος η Χρυσή Αυγή θέτει ως προαπαιτούμενα τα εξής:

- Φορολογικές ελαφρύνσεις για όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδί. Δυστυχώς τα νέα φορολογικά μέτρα της συγκυβέρνησης χτυπούν την οικογένεια, αντί να την ενισχύουν, απτή απόδειξη του εθνομηδενισμού του πολιτικού συστήματος.
- Εφάπαξ απόδοση χρηματικής βοήθειας σε κάθε νέο Έλληνα που γεννιέται. Η πρόταση αυτή έγινε πιο συγκεκριμένη εντός της βουλής. Η Χρυσή Αυγή συνέταξε σχέδιο νόμου για μείωση κατά 80% της κρατικής επιχορήγησης προς τα κόμματα. Τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από την ενέργεια αυτή να μοιραστούν στα νέα ελληνόπουλα. Μόνο για το 2013 το κράτος θα εξοικονομούσε 50 εκατομμύρια ευρώ.
- Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Προστασία της ανύπαντρης μητέρας και απαγόρευση των αμβλώσεων. Το Εθνικό Κράτος οφείλει πρώτα απ’ όλα να επενδύει στο μέλλον του, δηλαδή στις νέες γενιές Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com