Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Κόπηκε από την πρώτη προβολή της η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Δείτε το... "απαγορευμένο" ωριαίο βίντεο που διέγραψε το youtube - Συνεχίζουμε κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας

Ο απόλυτος αποκλεισμός του Εθνικιστικού Κινήματος από όλα τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται
δυστυχώς και στο διαδίκτυο. Έτσι, η πρώτη πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής, που προβλήθηκε χθες το βράδυ διαδικτυακά, διεγράφη τελικώς από το Youtube λόγω... μη συμμόρφωσης με την τοπική νομοθεσία! Τι άλλο θα σκεφτεί το διεθνές σύστημα για να περιορίσει τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Παρά τον αποκλεισμό από το youtube σε δεκάδες χώρες η πρώτη μας εκπομπή πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή τηλεόραση της Χρυσής Αυγής θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Το παρακάτω μήνυμα λάβαμε αμέσως από τον διαχειριστή του youtube στην Ελλάδα. Ανάλογες απαγορεύσεις υπήρξαν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όπως μας ενημέρωσαν φίλοι του Εθνικιστικού Κινήματος:


Ας σημειωθεί ότι τη ζωντανή εκπομπή της Πέμπτης παρακολούθησαν δεκάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και αυτή η επιτυχία συνετέλεσε προφανώς στην απαγόρευσή της. Παρά την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική ενέργεια του Youtube η διαδικτυακή τηλεόραση του Εθνικιστικού Κινήματος θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά μέσω άλλης ιστοσελίδας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Δευτέρα στις 22.00, αν και είναι πολύ πιθανό να προηγηθεί έκτακτη εκπομπή πιο σύντομα, λόγω των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής θα μεταδίδεται ζωντανά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 22.00 και θα έχει ωριαία διάρκεια. Παρουσιάζει ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με στελέχη και βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματος. Η θεματολογία ποικίλει: πέρα από την πολιτική επικαιρότητα θα σας ενημερώνουμε για τις δράσεις της Χρυσής Αυγής, θα αναγγέλλουμε συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις, ενώ συχνά θα υπάρχουν ιστορικά και ιδεολογικά αφιερώματα. Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί μέσω διαδικτύου με on line μηνύματα που θα διαβάζονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής, καθώς και μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Χρυσής Αυγής (210-6985121). Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα ζωντανών τηλεφωνικών παρεμβάσεων Ελλήνων τηλεθεατών από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com