Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πιερίας εκλέχθηκε ο Καλπακίδης Δαμιανός

     Μετά από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέων οργάνων συνεδρίασε για πρώτη φορά την Τετάρτη το βράδυ 26 Ιουνίου η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Πιερίας, παρόντα όλα τα μέλη της, για να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλέξει γραμματέα και αναπληρωτή γραμματέα.



Παρών στη διαδικασία ήταν τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Σιάκας υπεύθυνος για το Νομό Πιερίας και Γιάννης Μαλτζάρης από την Πιερία.
Για τη Θέση του Γραμματέα προτάθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα ο Καλπακίδης Δαμιανός.
Για τη θέση του αναπληρωτή Γραμματέας εκλέχθηκε ο Τζιουβάρας Χρήστος.

Η νέα σύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Μετά τη συνεδρίαση ο νέος Γραμματέας δήλωσε ότι σ’ αυτό το δύσκολο νέο ξεκίνημα πρέπει με την ενεργή συμμετοχή όλοι μας να συμβάλουμε και να καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο μπορεί να δηλώνει παρόν στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά με τη δημιουργία αυτής της οργάνωσης να ανταποκρίνεται στις αγωνίες και τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, και να πρωταγωνιστήσει ξανά στο πολιτικό σκηνικό.

Απευθύνουμε δημόσιο προσκλητήριο ανοιχτό και χωρίς δογματισμούς σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της Πιερίας στη νέα προσπάθεια που κάνουμε για την ανασύνταξη της δημοκρατικής παράταξης.

Καλπακίδης Δαμιανός

Περιβαλλοντολόγος-μελετητής.
  • Γεννήθηκε το 1980 στην Κατερίνη. Εισήχθηκε με υποτροφία στο τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών πόρων του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, το 2005 συνέχισε με υποτροφία τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην διαχείριση προστατευόμενων περιοχών. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.
  • Έχει εργαστεί σε προγράμματα στο ΦΔ Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση Greenpeace στην Αθήνα και ως εκπαιδευτής ενηλίκων στη Κατερίνη και στην Λάρισα. Από το 2009 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (περιβαλλοντολόγος- μελετητής) με έδρα την Κατερίνη.
  • Το 2006 το δοκίμιο του σχετικά με την «νέα βιώσιμη, ανοιχτή και πολύχρωμη πόλη» βραβεύτηκε σε διεθνή διαγωνισμό του ΙΣΤΑΜΕ Ανδρέας Παπανδρέου με τίτλο «Ποια πόλη θέλουμε.».
  • Γραμματέας της ΠΑΣΠ Αγρίνιου από το 2000-2004. Πρόεδρος συλλόγου φοιτητών το 2003, έχει συμμετάσχει σε όλα τα συνέδρια και συνδιασκέψεις της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, υπερασπίστηκε τα περιφερειακά πανεπιστήμια και την αυτοδιοίκηση των ΑΕΙ ως μέλος στο συμβούλιο σπουδάζουσας της ΠΑΣΠ ΑΕΙ. Το 2011-2013 ήταν εκλεγμένος Πρόεδρος πανελλαδικά στους απόφοιτους Διαχειριστές περιβάλλοντος του Παν/μίου Ιωαννίνων.
  • Το 2010 ήταν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κατερίνης.
  • Οικολόγος ως επιστήμονας και εθελοντής σε πολλές οργανώσεις για το περιβάλλον και την κοινωνία.

τηλ.6948-857-877