Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ Η... ΑΝΑΠΤΥΞΗ

  ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΕΘΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" 

ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/7/2013 Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕ

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.  

  Το κοστος τεραστιο εαν σκεφθει κανεις οτι μεχρι τωρα πληρωναμε την ημερισια βινιετα 14 ευρω και απο 1 ιουλιου θα πληρωνουμε απο 100 εως 150 ευρω αναλογα με την κατηγορια του φορτηγου euro 0,1,2,3,4,5, για μια διαδρομη 300 περιπου χιλιομετρων. Αυτο πρακτικα σημαινει μια αυξηση της ταξεως του 1000% που στο συνολο της χρονιας, θα κοστισει κατα μεσο ορο 6000 χιλ ευρω. 
 
Δηλαδη 240 ευρω το ταξιδη μεσο ορο με 25 ταξιδια το χρονο. Την ανακοινωση την κανω σαν προεδρος του σωματειου με αφορμη ενα τηλ που δεχθηκα εχθες απο συναδελφο ρωτωντας με αγωνια τι κανουμε τωρα? Η απαντηση ειναι απλη τα βαζεις στην φορτωτικη. Οπως εβαλες τα διοδια της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ της ΑΥΣΤΡΙΑΣ της ΤΣΕΧΙΑΣ της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ και της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Αγαπητοι συναδελφοι ολοι ξερουμε οτι οι δεν πηραμε τιποτα απο ολα αυτα και αποροφησαμε ενα πολύ μεγαλο κοστος, ξερουμε ομως και απο την αλλη οτι οι εργοδοτες μας οι ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ τα χρεωνουν στους πελατες τους με τις δικες μας τσεπες, εαν υπαρχει καποιος που πιστευει οτι μπορει να απορροφήσει και αυτο το ποσο που κατα την δικη μου εκτιμηση ειναι το 50% του καθαρου εισοδηματος μας ας το κανει.

Ο προεδρος ΟΥΚΟΥΤΖΙΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ