Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ε, όχι κι ο Φον Δημητράκης πρωθυπουργός!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....  Αλέξανδρο
Έκανε στο μουτσουνοτέφτερο την παρέμβαση ο πρώτος τη τάξει γελωτοποιός της Τηλεδημοκρατίας μας, που κάνει τον κύκλο της μπλογκόσφαιρας!

«Οι Αμερικανοί δεν τον θέλουν πλέον (σ.σ. τον Αντωνάκη) στο τιμόνι της τριμερούς κυβέρνησης και το δείχνουν με τη σιωπή τους και με την επιδεικτική άρνηση τους να τον δεχθούν στο Λευκό Οίκο.» Καημένος, ο Αντωνάκης «πρωθυπουργός»! Στο τέλος, ο γελωτοποιός της Τηλεδημοκρατίας μας, θα μας πει ότι βρίσκονται στο κατόπι του πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριου και τίποτα μοχθηροί οικονομικοί δολοφόνοι!

Βρε στο ξαναλέω εγώ, τρέμουν οι λήσταρχοι τη Φράου Καγγελάριο και τους υπόλοιπους «λίσταρχους»!

Όσο για τα καλλιεργούμενα και διασταυρούμενα σενάρια που θέλουν τον Φον Δημητράκη, σε ρόλο τεχνοκράτη (sic) Παπαδήμου του «βου» -παρόλο που τα έχομε δει πια όλα και τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει- θα έφτανε στα ακρότατα όρια της μαύρης κωμωδίας ετούτο η ιστορία, αν βέβαια δεν ήμασταν ένας λαός σε περίοδο κλαυθμών και οδυρμών.

Αν ποτέ συνέβαινε το απευκταίο κι αποκτούσαμε για κυβερνήτη του Ελληνικού Τιτανικού, τον Φον Δημητράκη, αυτή θα ήταν μια ισχυρή απόδειξη ότι το σκοτεινό πηγάδι μέσα στο οποίο πέφτομε, δεν έχει πάτο. Και βέβαια –το ξέρω-τον υποτιμώ τον κ. Τίποτα, εξισώνοντάς τον με τον Φον Δημητράκη του Ψαθά αφού εκείνος ήθελε μόνο να είναι υπουργός του καθεστώτος κατοχής.



Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

my-pillow-book