Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ο Στέλιος Κανδήλας γράφει στο "επί τροχών"....

2ο Motoweekend από το Hayabusa Club Θεσσαλονίκης
Τριήμερο επί δύο τροχών!
Το τριήμερο που μας πέρασε στο Σταυρό Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε το 2ο ΜΟΤΟWEEKEND από το HAYABUSACLUB THESSALONIKI. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν μοτοσυκλέτες
κάθε είδους και κυβικών όλων των κλάσεων απ' όλη την Ελλάδα. Το Επί Τροχών βέβαια δε θα μπορούσε να απουσιάζει. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις... κι οι τρεις μέρες είχαν ένταση και ενδιαφέρον, όμορφες μηχανές, τα όμορφα καυτά κορίτσια του Hauabusa Club να ομορφαίνουν τον χώρο της εκδήλωσης καθώς πραγματοποίησαν επίδειξη μόδας με μαγιό και εξοπλισμό αναβάτη μοτοσυκλέτας. Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η διαδικασία της δυναμομέτρησης των μοτοσυκλετών όπου οι ιδιοκτήτες τους ήθελαν να μάθουν την πραγματική δύναμη τους στον τροχό.Το Σαββατόβραδο δόθηκε συναυλία από το συγκρότημα Μπλε. Εκεί η νύχτα πήρε άλλη τροπή με αρκετούς να πραγματοποιούν burn out και όσοι ήταν πιο διστακτικοί λόγω οικονομικής κρίσης να αρκούνται στα κορφταρίσματα.

Την Κυριακή διεξήχθησαν τα μοτο-καλλιστεία και ανακοινώθηκαν οι τυχεροί που κέρδισαν υπέροχα δώρα. Τέλος, ο πρόεδρος του HAYABUSACLUB THESSALONIKI Αλέξανδρος Κωτσιώνης ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν, στήριξαν και παρευρέθηκαν στο 2ο ΜΟΤΟWEEKEND. ...Άρχισε να ψιλό βρέχει, γρήγορα όλοι άρχισαν να παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής... Και εις άλλα με υγεία!!


Του Στέλιου Κανδήλα

Δείτε φωτογραφίες εδώ

epitrohon.gr