Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ Γ.ΣΚΑΡΤΑΔΟΥ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΜΓΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ
Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Κολινδρού στην προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια για την αναβάθμιση της Αναγέννησής μας και του αθλητισμού στον τόπο μας και γενικότερα στην
ευρύτερη περιοχή ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σκαρτάδο Γιώργο ο οποίος θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής της  Αναγέννησης Κολινδρού. Προσπαθώντας και αυτός με τη σειρά του να μυήσει τους μικρούς αθλητές μας στα μυστικά του ποδοσφαίρου με την εμπειρία που έχει ως παλιός καταξιωμένος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ , του Ηρακλή, του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος και ως προπονητής σε πολλές ομάδες.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΡΤΑΔΟΣ...
Ο Γιώργος Σκαρτάδος είναι γεννημένος 7 Απριλίου 1960 και ήταν ένας διεθνής ποδοσφαιριστής που έπαιξε για πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ.Το βιογραφικό του Γιώργου Σκαρτάδου ως ποδοσφαιριστής, δεν είναι άγνωστο στον τόπο μας. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής στη Ρόδο, με την οποία έπαιξε συνολικά 87 παιχνίδια στην Α’ Εθνική, ενώ στη συνέχεια πήρε μετεγγραφή για τον ΠΑΟΚ, όπου έγραψε τη δική του ιστορία. Ήταν ο άνθρωπος που μάρκαρε τον Μαραντόνα στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τη Νάπολι.
Μετακόμισε μετά από 10 χρόνια στον Ηρακλή για μία 3ετία, στη συνέχεια στον Ολυμπιακό για δύο έτη και έκλεισε την καριέρα του στον Ιάλυσο, μετρώντας συνολικά 478 συμμετοχές και 107 γκολ στην Α’ Εθνική, αλλά και 16 συμμετοχές και 2 γκολ στη Γ’ Εθνική.
Σαν προπονητής, έχει κοουτσάρει αρκετές ομάδες Περιφερειακού, ή Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος. Σε επαγγελματική ομάδα δούλεψε το 2005, για λογαριασμό των Τρικάλων, στη Γ’ Εθνική.
Μεταξύ των ομάδων που εργάστηκε ως τεχνικός, ήταν η Κόρινθος, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου, η Τερψιθέα, ο Απόλλων Καλυθιών και άλλες.