Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ν. Κωνσταντόπουλος, «Διέπραξαν εσχάτη προδοσία…»

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... justiceforgreece.wordpress.com

Ν. Κωνσταντόπουλος: Έχουν ευθύνες όσοι μας οδήγησαν στο καθεστώς επιτήρησης

Ιστορικές, πολιτικές και ποινικές ευθύνες έχουν όσοι επέβαλαν στη χώρα το μνημόνιο, δηλώνει ο Νίκος Κωνταντόπουλος .Όπως δηλώνει στην εφημερίδα «Real News»: «Έχουν ευθύνες όσοι μας οδήγησαν στο καθεστώς επιτήρησης που παραβιάζει θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος και αποστερεί την κυβέρνηση και τη Βουλή από την εξουσία που τους δίνει το Σύνταγμα. Αυτή η κατάσταση υπάγεται στις προσβολές του πολιτεύματος που η νομοθεσία θεωρεί εσχάτη προδοσία».Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ ζητεί από τον εθνικό συντονιστή κατά της διαφθοράς να ζητήσει από τις γερμανικές αρχές τις καταθέσεις Χριστοφοράκου που ονοματίζουν, όπως αναφέρει, δύο κομματικούς ταμίες και άλλους παραλήπτες χρημάτων.
«Άλλη μια αμαρτωλή λίστα η λίστα Χριστοφοράκου. Στην Ελλάδα ψάχνουμε ακόμα ενώ οι γερμανικές Αρχές ξέρουν λεπτομερώς ποιοι Έλληνες κυβερνητικοί, κομματικοί και κρατικοί παράγοντες χρηματίστηκαν».
Σχόλιο: Ναι, διέπραξαν έσχατη προδοσία. Δείτε εδώ πόσοι την έχουμε καταγγείλει από το 2010 κι έπειτα. ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Εσείς που τώρα το καταλάβατε, τι θα κάνετε ;;;
http://justiceforgreece.wordpress.com/