Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μουσικοχορευτικός Πολιτιστικός Συλλόγος ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

   Στην εποχή της κρίσης αξιών που βιώνουμε, όπου όλα ισοπεδώνονται και χάνουν το νόημά τους στο βωμό της αδιαφορίας και
της ιδιοτέλειας, όταν συναντάς Ανθρώπους αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία αναφοράς και επαίνου. Ο λόγος αρχικά για τις κυρίες Θεοδώρου Μαρία, Κυπαρίσση Σοφία και Τοροφία Αλεξάνδρα οι οποίες εργάζονται στο λογιστικό γραφείο του κυρίου Ευαγγελόπουλου Παναγιώτη και φρόντισαν εθελοντικά για την διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών υποχρεώσεων που είχε ο Σύλλογος στην Εφορία και αφορούσαν στην πραγματοποίηση της «Ετήσιας Αποχαιρετιστήριας Εκδήλωσης» για το διδακτικό έτος 2012 – 2013. 

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Μουσικοχορευτικού Συλλόγου Καλλιθέας, αισθάνεται την ανάγκη να τις ευχαριστήσει δημόσια για το χρόνο που διέθεσαν παρ’ όλο το φόρτο εργασίας τους.
Με ειδική μνεία θα θέλαμε να αναφερθούμε επίσης στον κύριο Ευαγγελόπουλο Παναγιώτη και να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ευγενική του χειρονομία να προσφέρει από το έτος 2005 αφιλοκερδώς υπηρεσίες λογιστικής υποστήριξης στο Σύλλογό μας, στα πλαίσια συμπλήρωσης και υποβολής της ετήσιας φορολογικής δήλωσης. Τον ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που διαθέτει και μακάρι να υπάρξουν και άλλοι συμπολίτες μας που θα ακολουθήσουν το δικό του παράδειγμα και θα κατανοήσουν ότι η προσφορά στον πολιτισμό είναι εθελοντική και πάνω από οποιαδήποτε συμφέροντα.
                                                                                                                                                                                                       Από το Δ.Σ. του Συλλόγου