Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΙΕΡΙΕΑΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Γιατρό
Με αυτά που κάνει ο  ,,υπερβατικός“  αρχηγίσκος  της Νέας Δημοκρατίας  το ποτήρι της ανοχής και της υπομονής μου ξεχείλισε.
Το πλοίο της χώρας έχει εξωκοίλει με υπαιτιότητά του και ο καπετάνιος Σαμαράς νοιάζεται  μόνο για τον εαυτό του, για τη σωτηρία του, αδιαφορώντας  για το πλήρωμα και τους επιβάτες του. Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση  ευρισκόμενος σε τρικυμία  εν κρανίω  το άφησε στα χέρια του άσπονδου αντιπάλου του και κουρσάρου Βενιζέλου.
Δεν αξιοποίησε ικανά και δοκιμασμένα στελέχη της παράταξης όπως τον Γ. Κωνσταντόπουλο, τον Κ. Κουκοδήμο  και άλλους. Ο μεν πρώτος  απέδειξε  ως υφυπουργός υγείας ότι μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Αποκορύφωμα της εποικοδομητικής  του θητείας επί Καραμανλή στην Πιερία υπήρξε το νέο Νοσοκομείο – κόσμημα, το οποίο  ήταν ένα σκελετωμένο  και πολύπαθο κτήριο σαν το Γιοφύρι της Άρτας. Ο δε δεύτερος  διέπρεψε ως αθλητής στον στίβο διαφημίζοντας την  Ελλάδα, αλλά και ως πολιτικός  από την θέση του Γενικού Γραμματέα αθλητισμού πέτυχε και βεβαίωσε ότι είναι άτομο  χαμηλών τόνων και υψηλών προσδοκιών,  όπως φαίνεται και από την κοινωνική επιβράβευσή του.
Κοντόφθαλμε και αχάριστε Σαμαρά η Πιερία σε τίμησε σαν αρχηγό της  Ν.Δ  το 2009 και το 2012 με τέσσερις Βουλευτές  άξιους και εσύ την απαξίωσες. Σε εύχομαι καλό τέλος, θα εισπράξεις τα επίχειρα των  πράξεών σου σύντομα, αρχής γινομένης  από το συνέδριο της μεγάλης λαϊκής παράταξής μας.
Γράφει:

Ο γιατρός με την κατάλληλη συνταγή διχασμένε Σαμαρά !