Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, όπου σε αυτές συμμετέχουν και παίκτες που θα την στελεχώσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο.

νήσεις του Α.Μ.Σ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ, όπου σε αυτές συμμετέχουν και παίκτες που θα την στελεχώσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο. 


  Αξιοσημείωτος είναι ο ζήλος που δείχνουν τόσο το προπονητικό team όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στις προπονήσεις που γίνονται. Αυτό αποδεικνύει ότι στην νέα σαιζόν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν έως και τις 30 Ιουνίου.


Α
ΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ διοργανώνει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 γιορτή ποδοσφαίρου με την επωνυμία "ΗΜΕΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΑΚΗΣ ΛΑΣΠΟΠΟΥΛΟΣ" εις μνήμην του ιδρυτικού μέλους της, και επί σειρά ετών αγωνιστή του ποδοσφαίρου του δήμου μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΣΠΟΠΟΥΛΟΥ.
Τό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Α) Αγώνα ποδοσφαίρου ομάδας Επιλέκτων Πιερίας - παλαίμαχοι Δόξας Λιτοχώρου
Β) Αγώνα Δόξας Λιτοχώρου - Επίλεκτοι παίκτες.
Γ) Επίδειξη Ακαδημίας Λιτοχώρου
Δ) Κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς (aprilia 125cc)
Θα τιμηθούν οι : ΤΑΚΗΣ ΛΑΣΠΟΠΟΥΛΟΣ και οι παίκτες του Λιτοχώρου που φορέσαν την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος παίδων :ΚΛΙΓΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΟΣ.

Όσοι παλαίμαχοι παίκτες της δόξας Λιτοχώρου επιθυμούν να μετέχουν στον αγώνα να επικοινωνήσουν με: ΜΙΧΑΛΗ ΡΟΥΠΑ (6978460804) και ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΟΡΕΣΤΗ (6974102249)
ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΔΟΞΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ