Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Το dating site των VIP λέγεται Goomena.com και αν… «δεν έχεις τον τρόπο σου» δεν μπαίνεις μέσα!

Γιατί; Διότι ως άντρας για να μιλήσεις με τις εγγεγραμμένες κοπέλες- μέλη της ιστοσελίδα πρέπει πρώτα να αποδείξεις την… αγοραστική σου
δύναμη...

Να αγοράσεις δηλαδή κάποια πανάκριβα – σε σχέση με άλλα dating site που είτε είναι δωρεάν, είτε αισθητά φτηνότερα- «πακέτα ομιλίας». Μόνο τότε μπορείς ως άντρας- μέλος να ξεκινήσεις την συνομιλία με τις γυναίκες που σε ενδιαφέρουν. Αυτές από την άλλη και σύμφωνα με το Goomena.com, που καυχιέται πως διατηρεί ένα πολύ υψηλό στάνταρ στην εμφάνιση των γυναικών- μελών, είναι όλες «πανέμορφα κορίτσια» και «νέες , μόνες που ψάχνουν».


Θα πίστευε κανείς πως εν μέσω οικονομικής κρίσης ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και δεν θα κατόρθωνε να προσεγγίσει τον πολυπόθητο αντρικό πληθυσμό. Παραδόξως συμβαίνει όμως το αντίθετο…

Επιτυχημένοι άντρες «καλομαθημένες»κοπέλες: η συνταγή της επιτυχίας του Goomena!
Τόσο σύμφωνα με τους διαχειριστές του site αλλά και βάσει των χιλιάδων εγγεγραμμένων μελών η οικονομική στενότητα δεν δείχνει να επηρεάζει τους επιτυχημένους άντρες στον τομέα του φλερτ. Αντιθέτως, τους τελευταίους μήνες που λειτουργεί το Goomena.com η έλευση των μελών του είναι αθρόα.

Πάντως η ιδέα δεν είναι καινούρια και ούτε ασφαλώς ελληνική. Εδώ και κάποια χρόνια κάνουν πραγματικά θραύση σε Αμερική και Αγγλία site με ονόματα τύπου «whatsyourprice.com», «seekingarrangment.com» και «sugardaddyseek.com». 

Το concept παραμένει πάντα το ίδιο: επιτυχημένοι άντρες χωρίς πολύ χρόνο στη διάθεσή τους αλλά με οικονομική επιφάνεια έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν νέες, ωραίες και δροσερές κοπέλες που έχουν βαρεθεί να βγαίνουν «αποτυχημένα ραντεβού» και θέλουν να ζήσουν την ωραία ζωή! Οπότε ήταν απλά θέμα χρόνου να έρθει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα και εμείς – τι μένει να πούμε;- αναμένουμε για να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η νέα τάση!