Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

«Designing Ideas» Ετήσια Έκθεση Σπουδαστών Art & Design των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 «Designing Ideas» είναι ο τίτλος της καθιερωμένης ετήσιας έκθεσης που διοργανώνουν οι σπουδαστές Art & Design του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Τα εγκαίνια της
έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στις 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Βαλαωρίτου 9, 2ος όροφος).
H έκθεση έχει ως στόχο να δώσει έμφαση στη δημιουργική διαδικασία του design, να παρουσιάσει στο κοινό με ποιόν τρόπο μια ιδέα γεννιέται σαν σκέψη, γίνεται εικόνα και αποτυπώνεται σε σχέδιο που εντέλει υλοποιείται.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν έργα των σπουδαστών Γραφιστικής & Διακόσμησης, projects των σπουδαστών από τη χρονιά 2012-2013, οι αφίσες που συμμετείχαν & κέρδισαν το βραβείο αφίσας στον διαγωνισμό Άρσις, καθώς και οι πτυχιακές των τελειοφοίτων Γραφιστών & Διακοσμητών.
Με την έκθεση αυτή, δίνεται η ευκαιρία  να αναδειχτούν και να προβληθούν η δουλειά, το ταλέντο και η δημιουργικότητα  των σπουδαστών Εφαρμοσμένων Τεχνών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και το αποτέλεσμα του εκπαιδευτικού έργου των καθηγητών, για την ακαδημαϊκή περίοδο 2012-2013.

Η εξέλιξη και η πρόοδος  των σπουδαστών μέσα από τα έργα που θα παρουσιαστούν αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δημιουργική προσέγγιση και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ.