Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Mediterranean College στο Bye Bye School Party στο Beach bar Crystal Life

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΙΕΚ ΞΥΝΗ
 Το τέλος της σπουδαστικής χρονιάς και την έναρξη του καλοκαιριού γιόρτασαν οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College καθώς ο
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ συμμετείχε στο καθιερωμένο Bye Bye School Party που πραγματοποιήθηκε στο beach bar Crystal Life.

Σπουδαστές και καθηγητές διασκέδασαν όλοι μαζί στην παραλία Αγ. Παύλου της Νέας Ηράκλειας, και απόλαυσαν μαζί με χιλιάδες μαθητές και σπουδαστές από όλη την Θεσσαλονίκη, το live του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ υποστήριξε το party με μεγάλο διαγωνισμό υποτροφιών, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές που συμμετείχαν να κερδίσουν μεγάλες προσφορές για την συνέχιση των σπουδών τους στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Mediterranean College. Παράλληλα, μπροστά στο κεντρικό bar του Crystal Life υπήρχε ειδικό stand όπου οι σπουδάστριες της Beauty Academy των ΙΕΚ ΞΥΝΗ πρόσφεραν δωρεάν Henna Tattoo και ανέμελα χτενίσματα για την παραλία, ενώ οι σπουδαστές του τομέα διαιτολογίας παρείχαν διατροφικές συμβουλές για την παραλία.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Meditterranean College θα βρίσκονται στο Beach Bar Crystal Life για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, διοργανώνοντας summer happenings και προσφέροντας υποτροφίες σπουδών.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ: 2310552406, Εmail: iek@xinis.net, Website: www.iek-xini.edu.gr,