Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

"MYTIKAS CUP" Σήκωσε το κύπελλο της πρωταθλήτριας ομάδας στους Παίδες η ομάδα του Στέργιου Γιώτσα.

Τα νέα παιδιά της Πιερικής ομάδος κατάφεραν έναν άθλο κερδίζοντας στον τελικό μια από τις καλύτερες Ακαδημίες της χώρας μας, αυτήν του Ατρόμητου Αθηνών που μαζί με την αντίστοιχη της Ξάνθης αποτελούν τις πιο οργανωμένες σχολές
ποδοσφαίρου στο Πανελλήνιο.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές του Στέργιου Γιώτσα να αποδείξουν για μια ακόμη φορά το αστείρευτο ταλέντο της ποδοσφαιρομάνας Πιερίας και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πιερικού και του ΠΑΟ.


Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό άν και η αφόρητη ζέστη δε βοήθησε σε αυτό. Παίχτηκε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο απο τις δυο ομάδες οι οποίες δημιούργησαν ευκαιρίες τις οποίες όμως δε μπόρεσαν να αξιοποιήσουν. Το τελικό 0-0 αντικατοπτρίζει και την ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.


Μοιραία ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί πιο ψύχραιμα τα παιδιά του Στέργιου Γιώτσα, κατάφεραν να σκοράρουν σε 3 απο τα 4 πέναλτι που εκτέλεσαν και με μορφή για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τον τερματοφύλακα τους Δημητριάδη αφού απέκρουσε στον τελικό τρία συνεχόμενα πέναλτι, σήκωσαν άξια το κύπελλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του τουρνουά στην ηλικία τους.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΩΤΣΑ (Στέργιος Γιώτσας): Κώστας Δημητριάδης, Γιώργος Σπανός, Χρήστος Καλαϊτζής, Δημήτρης Καλαϊτζής, Νίκος Καραθάνος, Γιώργος Παυλίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Γιώργος Κυπαρίσσης, Διονύσης Καρτσαμπάς, Βαγγέλης Δαδάκος, Φιλόθεος Τζάκι.
Έπαιξαν ακόμη και οι:

Απόστολος Καραθάνας, Γιώργος Αστερίου και Γιώργος Καρτσαμπάς

Ο Γιώργος Παυλίδης
Το Προπαιδικό της "ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΩΤΣΑ" κατέκτησε την 3η θέση στο "MYTIKAS CUP"