Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ....

Αφού ο κ.Κουκοδήμος είναι μέτοχος στον Αιγινιακό,που φέτος θα είναι στην Β Εθνική αντίπαλος του Πιερικού και επίσης ο συνεργάτης του κ.Κουκοδήμου κ.Νιώπας είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας με τον αθλητικό
εξοπλισμό και επίσημα ο πρόεδρος του Αιγινιακού;

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ο Κώστας Κουκοδήμος στο πλευρό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Συνάντηση με τον βουλευτή Ν. Δημοκρατίας νομού Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο είχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός και ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός.Κώστας Παπαδόπουλος και Πασχάλης Τσιτιρόκης επισκέφθηκαν το γραφείο του ισχυρού πολιτικού άντρα της περιοχής και συζήτησαν για την ιστορική ομάδα ομάδα της Πιερίας.
Ο Κώστας Κουκοδήμος άκουσε με προσοχή όσα του είπαν οι πρόεδροι που εκπροσωπούν τον Πιερικό και εξέφρασε την επιθυμία να συμμετάσχει στη φετινή μεγάλη προσπάθεια που κάνει ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ο σύλλογος στο νέο πρωτάθλημα.
Εξέφρασε τη στήριξη του η οποία θα είναι ενεργή και στα στα διοικητικά του συλλόγου στα οποία θα εμπλακεί άμεσα κι αυτός.
Μεταξύ άλλων δεσμεύτηκε να μεσολαβήσει ώστε να έρθει στην ομάδα χορηγία ενός σημαντικού οικονομικού μεγέθους, από μεγάλη εταιρία αθλητικών ειδών, που δραστηριοποιείται και στον χώρο του ποδοσφαίρου.