Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Υπέγραψε στον Αιγινιακό ο Γιώργος Σαββίδης

Ασταμάτητος και… αχόρταγος είναι ο Αιγινιακός στο μεταγραφικό παζάρι, που κλέβει την παράσταση με κινήσεις ουσίας και εντυπωσιασμού. Λίγες ώρες μετά
την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού, Γιώργου Χατζάρα και την απόκτηση του διεθνή Σκοπιανού μεσοεπιθετικού, Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, η νέα έκπληξη του χρηματοδότη των κυανόλευκων λέγεταιΓιώργος Σαββίδης. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ, που ξεχώρισε πέρυσι με τον Εθνικό Γαζώρου και απασχόλησε και άλλες ομάδες της κατηγορίας, υπέγραψε για ένα χρόνο στην ομάδα της Πιερίας, ενισχύοντας και άλλο τη θέση του «κόφτη», όπου ήδη υπάρχουν οι Φαμπίνιο, Ζούρκος και Φελίπε.

Ο Σαββίδης στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Πανσερραϊκό, Προοδευτική, Άγιο Δημήτριο, Βέροια, Τρίκαλα και Απόλλωνα Σμύρνης, πριν καταλήξει πέρυσι το καλοκαίρι στους Σερραίους, ενώ θεωρείται άριστος γνώστης της κατηγορίας. Πλέον, η ομάδα του Αιγινίου για την περαιτέρω ενίσχυσή της αναζητά σέντερ φορ, δεξί μπακ και πιθανότατα στόπερ.

Εξάλλου, ο Χατζάρας επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του «Γιάννης Παραλυκίδης», το βοηθητικό των νεοφώτιστων αλλά και το αθλητικό κέντρο του Κολινδρού, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο νέος τεχνικός του Αιγινιακού σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» τόνισε: «Ο Αιγινιακός θέλει να μπει δυνατά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος, Γιάννης Νιώπας έχει κάτι που λείπει σήμερα από τις ομάδες, οικονομική άνεση. Με χρήμα και λογική, μπορείς να κάνεις καλή ομάδα. Θέλουμε να είμαστε νοικοκυρεμένοι και αξιόπιστοι».

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

http://www.mikriliga.com/