Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή: Κοινή γραμμή ΝΔ και Σύριζα κατά Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....Χρυσή Αυγή
Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση για το νέο φορολογικό, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποκάλυψαν για μία ακόμη φορά τον άθλιο ρόλο του πολιτικού συστήματος. Από νωρίς τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου έστησαν ένα ακόμα σόου "σόου" για να δείξουν ότι
παραμένουν ενωμένα σε κοινό μέτωπο κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Μεϊμαράκης της ΝΔ έκατσε δίπλα στον Δραγασάκη του Σύριζα την ώρα που μιλούσε ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, για να εκφράσει έμπρακτα την... αλληλεγγύη του.
Επαληθεύεται η άποψη που θέλει ΝΔ-Σύριζα να μας οδηγούν στην επόμενη προδοτική συγκυβέρνηση του μνημονίου. Ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος συναγωνιστής Κασιδιάρης συνέστησε στο προεδρείο να ασχοληθεί με κάτι πιο σοβαρό, όπως είναι τα σκάνδαλα και ο κατάπτυστος νόμος περί ευθύνης υπουργών. Ανέφερε μάλιστα συγκεκριμένα ονόματα επιχειρηματιών που διώκονται από τη Δικαιοσύνη και που υπήρξαν ευνοούμενοι του πολιτικού κατεστημένου (σκάνδαλο Sonak που ζημίωσε με 40 εκατ. ευρώ το ελληνικό δημόσιο).
Δεν είναι τυχαίο ότι το σχετικό βίντεο από την ιστοσελίδα enikos.gr που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, κόβεται όταν ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αρχίζει να αναφέρει ονόματα επιχειρηματιών (στο 4ο λεπτό του βίντεο). Λίγη ώρα νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Σύριζα Λαφαζάνης είχε επιχειρήσει να αναφερθεί σε επιχειρηματίες που ευνοούνται σκανδαλωδώς από την κυβέρνηση, δεν τόλμησε όμως να πει ούτε ένα όνομα για να μη χαλάσει το προφίλ του Αλέξη, ούτε τις σχέσεις του με το μεγάλο κεφάλαιο.

ΒΙΝΤΕΟ 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com