Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για την αθλήτρια Κατερίνα Νικολαϊδου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ
Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στη σπουδαία αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαϊδου, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

στο σκιφ ελαφρών βαρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Για άλλη μια φορά, ένα δικό μας παιδί, μια άξια αθλήτρια της πόλης μας,  συγκίνησε τους Έλληνες και ιδιαίτερα εμάς τους Πιεριείς.

Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος επιβεβαιώνει την αξία της Κατερίνας και δικαιώνει τους κόπους, τους αγώνες και τις θυσίες της,  το έργο του προπονητή και τη στήριξη  του Προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, κ. Γεώργιου Μελετλίδη, της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αλλά  κυρίως της οικογένειάς της.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία,  δύναμη  και αμέτρητες επιτυχίες που θα καταγράφονται στην ανοδική της πορεία και θα χαρίζουν χαρά σε όλους εμάς που βιώνουμε δύσκολες στιγμές.  Θετική  σκέψη,  αγάπη  και οι καλύτερες ευχές από καρδιάς,   συνοδεύουν πάντα τους αθλητές μας στους αγώνες που συμμετέχουν.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στέκεται στο πλευρό των αθλητών, πιστεύει στις ικανότητές τους και προσπαθεί να  προσφέρει στο χώρο του αθλητισμού  στο πλαίσιο  των δυνατοτήτων της.

   Η  Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού
                             της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

                                                   Σοφία Μαυρίδου