Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αξέχαστη εμπειρία η εκδρομή του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στην Ζάκυνθο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ο.Α.Ε.Ε. ΠΙΕΡΙΑΣ
Γ. Ολυμπίου 1,  Κατερίνη 60100
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η τετραήμερη εκδρομή του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας στην Ζάκυνθο, όπως αυτή υλοποιήθηκε από 13 έως 16 Ιουλίου 2013.
Κατά την πρώτη ημέρα της εκδρομής και με την άφιξή τους στο νησί της Ζακύνθου, η
διεύθυνση του ξενοδοχείου υποδέχθηκε τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Πιερίας με ζωντανή ελληνική μουσική.
Κατά τη διαμονή τους στο πανέμορφο και καταπράσινο νησί, οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σχεδόν όλα τα αξιοθέατά του, όπως τη Μπόχαλη, το λόφο Στράνη, το ναό του Αγίου Γεωργίου, το Καλαμάκι – Λαγανά, το Κερί, το χωριό Αργάσι, τον κόλπο του Γέρακα, το ναό της Αγίας Μαύρας, τη Μονή Ελευθερώτριας, τα γραφικά χωριά Άγιος Λέων – Έξω Χώρα – Μαριές, το Καμπί, το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, τον Άγιο Γεώργιο των Κρημνών, τις γαλάζιες σπηλιές του Αγίου Νικολάου όπου πολλοί τις επισκέφθηκαν με καραβάκι καθώς και το πασίγνωστο Ναυάγιο.
Μετά από τις τόσο γεμάτες από εικόνες ημέρες, τα βράδια ακολουθούσε διασκέδαση σε παραδοσιακά ταβερνάκια, βόλτες στο κέντρο της πόλεως αλλά και σε κέντρο διασκέδασης με ζωντανή μουσική ακούγοντας ζακυνθινές καντάδες. Ο μικρότερος συμμετέχων της εκδρομής, ο 6χρονος πλέον Γρηγόρης Βελλής, εγγονός του μέλους Ιωάννη Βελλή, γιόρτασε πανηγυρικά τα γενέθλιά του με τους γονείς και τους παππούδες του ως έκπληξη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.
Κατά την επιστροφή τους έκαναν στάση στην πόλη της Πάτρας και επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, ενώ επέστρεψαν στην Κατερίνη διαμέσου της μεγαλύτερης γέφυρας της Ευρώπης στο Ρίο με στάση για γεύμα στην πανέμορφη Ναύπακτο.
Με την άφιξή τους στην Κατερίνη, όλοι οι εκδρομείς ευχαρίστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που διοργάνωσαν την εκδρομή καθώς και τον ξεναγό και οδηγό του τουριστικού λεωφορείου του πρακτορείου Βελώνης για την άψογη μετακίνησή τους.

Ήταν μια μνημειώδης εκδρομή και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.