Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Περί πανηγύρεων και πολιτιστικών εξάρσεων

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Βασίλειο Νουλέζα
Για Ανταμώματα, χοροεσπερίδες και πολιτιστικές εθνικές  υπερβολές και υπερπαραγωγές πρώτοι είσθε στον Δήμο Κατερίνης με χρήματα όμως των Δημοτών ,να φωτογραφίζεσθε, κανένα έργο ουσίας η να αξιοποιήσετε το
Τσαλοπούλειο, πού ξοδέψατε 1.300.000ευρώ και ενδεχομένως περισσότερα και παραμένει ερμειτικά ΚΛΕΙΣΤΟΝ, υφιστάμενο την φθορά τού αμείλικτου χρόνου, είσθε αποδεδειγμένα εντελώς ανίκανοι, ανεπιτήδειοι και ακατάλληλοι όμως.. λησμονείτε η αγνοείτε ότι ο κόσμος πεινά, υποφέρει, χάνει την δουλειά του, ζει την κόλαση τού ΔNT, μεταναστεύει και εσείς κοιτάτε διαρκώς σε εποχές αυστηρής λιτότητας και βαθιάς ύφεσης, τις ευκαιριακές πρωτοβουλίες για το θεαθήναι, την ιδιοτελή προβολή, τα γραφικά πανηγύρια και την τέρψη σας. Αλήθεια πόσο κόστισε αυτή η φιέστα και ποιός επιβαρύνθηκε την δαπάνη? Δεν έχετε δυστυχώς συνειδητοποιήσει ότι έρχονται με βάση την απάνθρωπη ,ισοπεδωτική μνημονική πολιτική πολύ χειρότερες ημέρες για όλους και ότι πολύ σύντομα θα απωλέσετε ενδεχομένως τα προνόμια και τα οφίκια σας και θα προσγειωθείτε στην σκληρή πραγματικότητα. Β.Νουλέζας.

Σημ. Σέβομαι απόλυτα τούς πολιτιστικούς Συλλόγους Βλάχων που μετείχαν, όσους συνετέλεσαν στην οργάνωση αυτής της πολιτιστικής φιέστας, πλην όμως νομίζω η κοινωνία έχει επί τού παρόντος να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρότερα προβλήματα της καθημερινότητας.