Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Πούτιν: «Πάρτε βιάγκρα»

Οι επικριτές της τεράστιας επιτυχίας της Ρωσίας στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο θα πρέπει να ζητήσουν βοήθεια για την
σεξουαλική τους ζωή, ανέφερε ο πρόεδρος της χώρας Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Πούτιν απάντησε σε όσους υποστήριξαν ότι η Ρωσία επιστράτευσε πολλούς αθλητές επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων στην διοργάνωση, η οποία θα έπρεπε να επιτρέπει τη συμμετοχή μόνο σε μαθητές. 

«Θα ήθελα να τους συμβουλεύσω να αθληθούν και αν έχουν προβλήματα υγείας, να απευθυνθούν σε κάποιον γιατρό», είπε ο Πούτιν σε μία εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν στους αγώνες. «Και στο τέλος της ημέρας, ίσως θα έπρεπε να πάρουν βιάγκρα, γιατί με αυτόν τον τρόπο η ζωή τους θα ήταν καλύτερη, θα έβλεπαν την όμορφη πλευρά της», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος. 

Στις δώδεκα ημέρες όπου διήρκεσε η Πανεπιστημιάδα 2013, η οποία διεξήχθη στην πόλη Καζάν, η Ρωσία κατέκτησε τον αριθμό – ρεκόρ των 292 μεταλλίων, ενώ ρεκόρ αποτελούν και τα 155 χρυσά μετάλλια, διπλάσια από το προηγούμενο ρεκόρ της Κίνας το 2011 (75). Η Ρωσία, αποφασισμένη να κάνει... επίδειξη δύναμης, επιστράτευσε για τους αγώνες 673 αθλητές, τους περισσότερους από κάθε άλλη χώρα, οι οποίοι κέρδισαν τουλάχιστον ένα μετάλλιο σε 25 από τα 27 αθλήματα στην Πανεπιστημιάδα. 


http://www.real.gr/